Çok teşekkür ederim peki Pineapple günlük 10$ civarı, kazandığım para günde 30$ desek bana 20$ kalıyor işin haftada ortalama 20 saat olması sıkıntı yapar mı ? sizce haftada kaç gün, günde kaç saat çalıştırırlar 20 ile sabit kalır mı overtime var ama ?![]()
Overtime falan olmaz.Ben gayet açık anlatayım.Moralini bozmak gibi olacak ama IHOP'da server olarak para kazanabilmen mümkün değil.Gündüz shift'inde çalışsan biraz kazanırsın ama gece shiftinde hele ıhop 530'da mümkün değil.Senin kazandığın para anca kalacak yere yeter.IHOP artık work and travel işlerinin en kötü yerlerinden.Gidiş tarihin çok geç olduğundan dolayı 2. iş bulmanda çok zor.Çok kötü anlattığımın farkındayım ama gerçekler böyle.Geçen sene ıhop530'da çalışan arkadaşım günde 30 kazanıyordu.Bi gün 50 kazanmıştı çok mutluydu.Bi düşün artık durumu.Over time olmaz ıhop'da.Haftada 4-5 gün çalışırsın.maximum 35 saati falan bulursun.2 haftada bi alacağın paycheck 100 dolar gibi bir şey olur.Belki daha da az.Çünkü vergiye kesilecek paranın bir kısmı.
Pineapple haftalık 80$'dı.Eğer daha iyi ortamda kalmak istersen Clarion var.O da haftalık 100$'dı.Ben hep bahsediyorum burada IHOP işlerine gitmeyin diye ama biraz geç kalmışsın artık.
""Let the game begin""
nekadar kazanacağım tamamen sana bağlı. işini güzel yaparsan amerikalı ve bulgar garsonlara hakkını yedirmezsen menejerde yaptıgın işi begenirse
ortalama 80 doları bulabilirsin. haftasonları 150yi bulabilirsin.
ben gittikten 2-3 hafta sonra ihop 2027 de bu parayı kazanıyodum. ama ben yaparım diye düşünme. menü ciddi olarak çok zor o makinayı kullanmak çok zor yemekleri ayırt etmek cok zor. insanlara hizmet etmek zor. eğerki bunların hakkından gelemezsen 30 dolar bile kazanamazsın akşam şiftinde yada gece şiftinde.
ama ben yinede tavsiye etmiyorum büyük risk çünkü![]()
diğer garsonlarla çekişme halinde olmak bikere çok büyük sıkıntı
iyi iyi zor olsun daha iyi hayat zor zaten bro sen nasıl yaptıysan ben de öyle yaparım o zaman 530 benimki 80 olmasın 50 olsun sorun yok işin oluru varsa olur ingilizceme güveniyorumhiç olmadı 2. iş bakarım ucunda ölüm mü var sanki
IHOP mantıklı iş değil.2027 ile 530'u kıyaslamam bile.Ben ikisinde de çalıştım.530'da akşam shiftinde para kazanmak çok zor.Müşterisi çok az oluyor.Ayrıca jajaja'nın dediği gibi, menü bilgisayar ve rekabet insanı bitiriyor.Ben her gün işe küfür ederek gidiyordum bir yerden sonra.Gözünü korkutmayayım çok.İşin güzel ve eğlenceli yanları da var tabii ki ama gecede 50 dolar falan kazanırsan iyi.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks