ben bişi sormak istiyorum. aktarmalarda bavulların kaybolma riski nedir. diyelim kayboldu vbavullar ne yapmamız gerekiyo. varmı ole bi duruma sahit olan.
ben bişi sormak istiyorum. aktarmalarda bavulların kaybolma riski nedir. diyelim kayboldu vbavullar ne yapmamız gerekiyo. varmı ole bi duruma sahit olan.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bende lufthansayla frankurt aktarmalı uçmuştum. Aktarma saatleride 2 saati geçmiyodu. Yalnız dönüşte new york- frankurt uçağını beklerken jfk nın o inanılmaz trafiğine birde havanın kararmasıyla sis eklenince uçak 3 saat sonra kalkabildi. Böylece frankurt- istanbul uçağını kaçırmış oldum. Frankurt hava limanına indiğimde benim kaçırdığım uçak pist başındaydı neyse bende 7 saat sonraki uçağı beklemek zorunda kaldım.( yani diyeceğim nekadar aktarmaları kısa zaman alırsanız ilk uçağın herhangibir nedenle geç kalkması halinde diğer uçağa yetişmeniz okadar zora giriyo. özellikle newyork üzerinden aktarması olan arkadaşların buna dikat etmesini tavsiye ederim. hem gidişte hem gelişte bu sorunu yaşadım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks