Arkadaşlar; Londra'dan aktamalı gitmek ve dönmek riskli. Aktarma da Londra'yı tercih etmeminizi tavsiye ederim. Neden? 2007 yazında bi kız arkadaşım gidişi Paris üzerinden aktarmalı, dönüşü Londra aktarmalıydı. Paris'te sorun yaşamadan güzel güzel yaptı aktarmasını gitti Amerikaya. Ama dönüşte bütün heyecanı burnundan geldi Londra aktarması yüzünden. Londra vize istedi Derya'dan. 2 saat havaalanında gözaltında tutuldu ve sorgulandı. tabi türkiye aktarma uçağını kaçırdı. bu arada ağlamaktan helak olmuş zaten. ve kendi deyimine göre o kadar ağlayınca bıraktılar yoksa daha bikaç gün orda kalabilirdi. daha sonra uçağa 2 güvenlik görevlisi eşliğinde götürüldü. pasaportu pilota teslim edildi ve görevlilerden biri uçak kalkana kadar koltuğunun başındaydı. bu rivayet değil gecen yıl bizzat yaşanmış bir Londra aktarması. belki Derya'nın talihsizliğiydi o gün için ama yapılan bu muamele bu riski göze almaya değmez. kızın bütün dönüş heyecanı gitti bu olay yüzünden ve düşünün ki bu ya giderken olsaydı? o zamanda bütün amerika heyecanı gider insanın.başka ülkeden uçun bilet almayan arkadaşlar. ben bu yaz gidiyorum ve kesinlikle londra aktarmalı uçuşların yüzüne bile bakmıyorum. istediği kadar ucuz olsun değmez böyle bi risk almaya...