Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Craiglist'den alışveriş

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Craiglist'den alışveriş

Craiglistten telefon almak ne kadar mantıklı? İphone 6 plus'ı 150-200 dolara falan gördüm, unlockedlar normalde 750 dolar olduğundan alsam mı diye düşünüyorum, Türkiyede kullanıma açtırırım bir şekilde.

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Dostum bence alma çalıntımı belli değil herşey olabilir vallahi dikkat et
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Task Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Craiglistten telefon almak ne kadar mantıklı? İphone 6 plus'ı 150-200 dolara falan gördüm, unlockedlar normalde 750 dolar olduğundan alsam mı diye düşünüyorum, Türkiyede kullanıma açtırırım bir şekilde.
    craiglist, bizde ki bazı alışveriş siteleri gibi veya diğer ülkelerin sahip olduğu portallardan biri, Türkiye'de bile bazı internet sitelerinden alışveriş yaparken çekiniyorum açıkçası, tavsiye etmiyorum her türlü olay çıkabilir, ebay bile çekindirir oldu o denli 150-200 dolar'a sakat gibi biraz, gittiğin zaman büyük marketlerde bi kaç dolar fazla vergisiz şekilde (denk gelirse) alabilirsin, ben craiglist'i daha çok araç bakmak için kullanıyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Berkeley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    craiglist, bizde ki bazı alışveriş siteleri gibi veya diğer ülkelerin sahip olduğu portallardan biri, Türkiye'de bile bazı internet sitelerinden alışveriş yaparken çekiniyorum açıkçası, tavsiye etmiyorum her türlü olay çıkabilir, ebay bile çekindirir oldu o denli 150-200 dolar'a sakat gibi biraz, gittiğin zaman büyük marketlerde bi kaç dolar fazla vergisiz şekilde (denk gelirse) alabilirsin, ben craiglist'i daha çok araç bakmak için kullanıyorum
    Apple store dakinden farkli olur mu marketlerdeki unlocked iphone 6 fiyati

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

O 200 dolarlik iphonelar ya calintidir ya da borcu kullanici tarafindan operatorlere bitmemis kilitli telefonlardir. Zaten calintiysa operatorler telefonu otomatik kullanim disi yapiyorlar. Diger secenekte ise cogu operator zaten telefonu taksitle veriyor ve sadece o aldigin operatorde kullanabiliyorsun, bazilari borcu odemeyince telefon kesiliyor ve telefon elde kaliyor. Onlarda mecburen satiyor. Onlari unlock yapmak icin telefonun borcunun hepsinin odenmis olmasi gerekiyor. Sakin almayin oyle telefonlari
    Peki.

Araştırmacı Watçı IgorStravinsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Mantıklı olursan unlocked telefonun zaten ederi 400-500$ falan. Neden 200 desin?
    Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)

Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Hadi craiglisti geçtim de bestbuy da bile 200-300$. Oradan tel alan yok mu bize bunu açıklayacak
    We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
    Isn't it ironic ?

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Şimdi doğruluk payı belki olmayan bi mesaj yazayım. Hatırladığım kadarı ile bu 200-300$'a olan best buydaki telefonlar örneğin sadce at&t hattında ve belli bir süre kullanılabiliniliyor. Bizim burdaki mantık aveadan aldın 1 sene ödüyosun faturanda falan filan tarzı. Bu telefonları bizim ülkemizde kullanamıyordun (2012 de biri demişti sanırım). Orada gidince sormak daha mantıklı. ALMADAN ARAŞTIR BAŞIN YANMASIN SONRA
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Kesinlikle kardeşim ucuz diye herşeye atlamamak lazım. Sipariş yerine gidip yerinden iyice sorup soruşturup tartıp biçip o şekilde almak lazım. Yada sipariş verilecekse de siteler üzerinden online müşteri hizmetlerine danışmak en iyisi.
    We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
    Isn't it ironic ?

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı abdullahacaar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple store dakinden farkli olur mu marketlerdeki unlocked iphone 6 fiyati
    bi çok yerde fiyat değişiyor benim bildiğim kadarıyla fakat arkadaşlarında dediği gibi, at&t sözleşmeli ve bazı anlaşmalı hatsız telefonlar satıyolar, 100-200$'a iphone diyince alıcı şok tabi bazı eyaletlerin bazı büyük marketlerinde vergisiz bi şekilde hele ki indirim günlerinde daha uyguna bulunabilir. araştırmak lazım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    11

Orada tanıştığımız insanların birinden 2.almak buna göre daha mantıklı olabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)