Craiglistten telefon almak ne kadar mantıklı? İphone 6 plus'ı 150-200 dolara falan gördüm, unlockedlar normalde 750 dolar olduğundan alsam mı diye düşünüyorum, Türkiyede kullanıma açtırırım bir şekilde.
Craiglistten telefon almak ne kadar mantıklı? İphone 6 plus'ı 150-200 dolara falan gördüm, unlockedlar normalde 750 dolar olduğundan alsam mı diye düşünüyorum, Türkiyede kullanıma açtırırım bir şekilde.
Dostum bence alma çalıntımı belli değil herşey olabilir vallahi dikkat et![]()
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
craiglist, bizde ki bazı alışveriş siteleri gibi veya diğer ülkelerin sahip olduğu portallardan biri, Türkiye'de bile bazı internet sitelerinden alışveriş yaparken çekiniyorum açıkçası, tavsiye etmiyorum her türlü olay çıkabilir, ebay bile çekindirir oldu o denli150-200 dolar'a sakat gibi biraz, gittiğin zaman büyük marketlerde bi kaç dolar fazla vergisiz şekilde (denk gelirse) alabilirsin, ben craiglist'i daha çok araç bakmak için kullanıyorum
![]()
O 200 dolarlik iphonelar ya calintidir ya da borcu kullanici tarafindan operatorlere bitmemis kilitli telefonlardir. Zaten calintiysa operatorler telefonu otomatik kullanim disi yapiyorlar. Diger secenekte ise cogu operator zaten telefonu taksitle veriyor ve sadece o aldigin operatorde kullanabiliyorsun, bazilari borcu odemeyince telefon kesiliyor ve telefon elde kaliyor. Onlarda mecburen satiyor. Onlari unlock yapmak icin telefonun borcunun hepsinin odenmis olmasi gerekiyor. Sakin almayin oyle telefonlari
Peki.
Mantıklı olursan unlocked telefonun zaten ederi 400-500$ falan. Neden 200 desin?
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Hadi craiglisti geçtim de bestbuy da bile 200-300$. Oradan tel alan yok mu bize bunu açıklayacak![]()
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
Şimdi doğruluk payı belki olmayan bi mesaj yazayım. Hatırladığım kadarı ile bu 200-300$'a olan best buydaki telefonlar örneğin sadce at&t hattında ve belli bir süre kullanılabiliniliyor. Bizim burdaki mantık aveadan aldın 1 sene ödüyosun faturanda falan filan tarzı. Bu telefonları bizim ülkemizde kullanamıyordun (2012 de biri demişti sanırım). Orada gidince sormak daha mantıklı. ALMADAN ARAŞTIR BAŞIN YANMASIN SONRA![]()
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Kesinlikle kardeşim ucuz diye herşeye atlamamak lazım. Sipariş yerine gidip yerinden iyice sorup soruşturup tartıp biçip o şekilde almak lazım. Yada sipariş verilecekse de siteler üzerinden online müşteri hizmetlerine danışmak en iyisi.
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
bi çok yerde fiyat değişiyor benim bildiğim kadarıyla fakat arkadaşlarında dediği gibi, at&t sözleşmeli ve bazı anlaşmalı hatsız telefonlar satıyolar, 100-200$'a iphone diyince alıcı şok tabibazı eyaletlerin bazı büyük marketlerinde vergisiz bi şekilde hele ki indirim günlerinde daha uyguna bulunabilir. araştırmak lazım
Orada tanıştığımız insanların birinden 2.almak buna göre daha mantıklı olabilir![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks