arkadsım biz bilip bilmeden sallamıyoz burda!!biz uctukki tecrube ettikki size bilgi vermeye calısıyoruz!!!sonraki tercihler size ait!!hayırlı ossun !!
arkadsım biz bilip bilmeden sallamıyoz burda!!biz uctukki tecrube ettikki size bilgi vermeye calısıyoruz!!!sonraki tercihler size ait!!hayırlı ossun !!
Arkadaşım senin mesajına bir şey diyen kimse olmadı. Fikirlerin çok önemliydi benim için. teşekkür ederim..Ama öğrenciyiz sonuçta. Ailelerimize o kadar masraf yaptıktan sonra rahatımı düşünüp çok para koydurtmak yerine rahatsız gitme ihtimalini göze alarak aldım bu bileti..
Arkadaslar bende iberia dan bılet aldım 530 € fıyat ıle.(ıstanbul-boston)
agzı olan konusuyor okyanus asırı ulkeye gıdıyosun karsıdakı hava lımanı ızın verır mı dandık bı ucakla ınıs yapmasına lutfen mantıklı olalım arkadaslar.. bu bıletler promosyon dahılınde bogle ucuz baska bı tarıhte arastırma yapın yıne aynı havayolu ıle 2000 ytl nın ustunde fıyat cıkıyor
arkadaşlar ben bu yaz texas six flag te olucam ama henüz bileti almadım acaba texasa bilet alan arkadaşlar varmı veya bu yaz texas six flagda bulunacak olan arkadaşlar varsa tanışalım derim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks