Arkadaşlar bugun bır arkadasım bu problemle karsılasmıs.J-1 yazılı olan kagıdı ımzalaymış damgalamış ve not subject to the two year resıdence requıment kutucugunu ısaretlemış ama ardından red yazısı vermış.Nedenını bılen var mı?
Arkadaşlar bugun bır arkadasım bu problemle karsılasmıs.J-1 yazılı olan kagıdı ımzalaymış damgalamış ve not subject to the two year resıdence requıment kutucugunu ısaretlemış ama ardından red yazısı vermış.Nedenını bılen var mı?
Arkadaşım öncelikle çok üzgünüm aynı şey benim başıma da gelmişti 2 yıl önce İstanbulda ki yaşlı bayan memur yapmıştı bana.Son anda fikrini değiştirmiş anladığım kadarıyla. Yasal olarak red veren, kişinin ds-2019 una dokunmaması gerekir, ancak konsolosluk memurları hiç sallamıyorlar bunu . Arkadaşın malasef yeni ds-2019 formu alması gerekir, hemen ds 2019 unu taratıp durumunu da açıklayan bir e-mail ile işverene yollasın. İşveren yeni ds yollamalı tekrar vize görüşmesine girmesi için. Benim durumumda işveren hık mık etti ilk başta ancak servis ve tüm kargo ücretlerini kendim ödiyeceğimi söyleyince yollamıştı. 200 dolar ödedim toplamda tekrardan yeni ds 2019 için.Burada önemli olan temel nokta arkadaşın ds-2019 formu 2 sayfadan oluşuyor.Eğer ona yeni ds yollarlarsa tek sayfasını yolluyacaklar, eski formun 2. sayfasını kesinlikle kaybetmesin yoksa görüşmeye giremez. Şimdiden İyi şanslar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks