Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach Trafik Cezası

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Virginia Beach Trafik Cezası

Merhabalar. 23 haziran tarihinden beri Virginia Beach' deyim. Hemen konuya gireyim, 4 arkadaş araba kiralayarak VB den Williamsburg ' a gittik. Arabayı Hertz şirketinden kiraladık. Kendi adıma, debit card ve kendi ülkemizdr kullandığım ehliyetimi isteyip, arabayı kiraladılar. Yolda elimden geldiği kadar kurallara uydum sadece bir kez hız yaptım, sağolsun poliste o zaman durdurdu bizi. Neyse sağa çek gibi bir el işareti yaptı, yanımıza geldi. Ehliyetimi istedi, verdiğimde ise bana ' bu ne?' dedi. Kendi ehliyetim olduğunu, arabayı da kiraladığımı anlattım. Neyse indik arabadan, motorunun yanına gittik. Hız 86.55 mph imiş ve limitte 55mph. Neyse ceza kağıdımı doldurdu, pasaportuma veya kimliğime bakmadı hiç. En son ise mahkemeden bahsetti. Mahkeme tarihi 30 eylül. Fakat ben haftaya ülkeme döneceğimi, o tarihte burda olmamın imkansız olduğunu söyledim. Bana eğer tekrar amerikaya gelmeyeceksem birşey olmayacağını, ama tekrar giriş yapmak istiyorsam bu cezayı halletmem gerektiğini söyledi ve bir numara verdi. Bu arada da bana normalde beni tutuklaması gerektiğini ama bana güvendiği için tutuklamayacağını söyledi. Ben baya tırstım tabi ki. Olay Cuma günü oldu. Haftasonu ve labor day den dolayı Salı aramamı söyledi yani yarın. Eve geldiğim de ise elimde 2 tane ticket vardı. 1 si ' reckless driving by speeding' diğeri de ' no valid'. Şimdi sorum şu ödemesem ne olur? Hadi ödemeye karar verdim tahmini ne olur bunun cezası? Cezaevine kadar uzama ihtimali var mı cezanın? Daha önceden başına gelen varsa ve yol gösterirse sevinirim.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Eğer bir daha Amerika'ya gitmeyeceksen ödemeden gel. Normalde bi mahkeme oluyor. Orda ceza onanıyor falan. Garip bi prosedürleri var. Ödemezsen bir şey olmaz. Rahat ol.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet, genel kanı tekrar dönmeyeceksem ödememin gereksiz olduğu. Fakat seneye master için başvurmayı düşünüyorum. Halletme yanlısıyım ama cezası nedir acaba? Ehliyetimin olmadığını ima edip 'no valid' cezası kesti. Madem ki ehliyetim geçersiz, Hertz gibi büyük bir şirket bana nasıl araba kiralar? Gerçekten çok moral bozan bir durum, zehir oldu son günler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

malesef polislerin bu konuda bilgisi yetersiz , muhtemelen yerel bir polis durdurmustur seni. Ehliyetinin 6 ay gecerliligi var orada. Mahkemeye bile ciksan herhangi bir ceza odemezsin rahat ol. Sana kesilen no valid cezasi gecersiz. Ama bunun icin mahkemeye cikman gerekir. En kotu durumda Amerikaya birdaha giris yaptiginda senden bunu odemeni isterler , sen de anlatirsin drumunu , muhtemelen o zaman da odemeden girersin ancak illa odeyeceksin ceza derlerse de ceza miktarini oder giris yaparsin. Bizzat Amerikaya beraber giris yaptigimi arkadasimin basina gelen bir olaydir gecmis trafik cezasi icin mahkemeye cikardilar giriste ve cezayi odedi sorun kalmadi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Virgina Beach'in polisiyle alakalı bir durum. Oradan Richmond'a dönerken şeritten çıktık diye 2 jip geldi. Belgeleri istedi. Neyse ki yırttık ama VB polisi biraz pimpirikli.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki bu speeding ticket ' dan dolayı tahmini olarak ne ceza yerim? Daha önce başına gelen var mı

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hiz yapmaktan dolayi cezalarda genelde para oduyorsun kurtuluyorsun, bu cezada verilen kagidin uzerinde yaziyordur eger, yazmiyorsa o zaman senin mahkemeye cikman gerekiyor. Zaten hizdan dolayi mahkemeye cikmazsin sadece ceza odersin ama orda hizdan dolayi ceza vermemisler sana reckless tan ceza vermisler, reckless durumu biraz karisik,soyle karisik, reckless baskasina zarar verebilecegin sonucu ciktigi icin mahkemeye gonderiyorlar seni. sadece hiz olsa sorun yok. Buyuk ihtimal sana o numarayi verdiki ara mahkeme tarihini one cek diye. Eger biraz paran varsa git avukata o halleder, mahkemeye cikmana gerek yok. Bu dediklerimle deneyimlerle garantidir. Internetten senin durumuna benzer birsey buldum. Bunu da okuyabilirsin istersen.

Case Dismissed | Va Reckless Driving Speed

Senin uc secenegin var simdi.

1. Mahkemeyi arayip tarihi senin amerikada olacagin bir sureye aldirmak sonar mahkemeye cikmak. Merak etme mahkemede tutuklanmayacaksin. En fazla ceza odersin o kadar. Dua et sansliymissin. Isteseydi polis seni tutuklayabilirdi, cunku reckless driving amerikada buyuk bir suc. Ama yabanci olman cogu seyi kurtariyor.

2. Gidip avukatla konusacaksin para odeyeceksin ki hic tavsiye etmem,
    3. Amerikaya bir daha gelirsen geldigin zaman mahkemeye cikarsin. O ilk defa mahkemeye cagirdiklarinda mahkemeye cikmaman suc olmayacak cunku senin vizen bitiyordu cikmak zorunda kaldin.
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)