Heyy bende ordayım😊😊 5 Haziran'da gidecek arkadas var mı bu arada??
Heyy bende ordayım😊😊 5 Haziran'da gidecek arkadas var mı bu arada??
walla benim daha sıkıntı 19 haziranda ordayım
ewt kısmet burda tanışmakmis memnun oldum![]()
Zaten en erken ben gidiyorum galiba, sabırsızlık basa bela![]()
Ama artıları da cok fazlaherkesten önce ortamı tanıcam, yurtta en guzel odayı kapcam, en iyi işi alcam...oo saymakla bitmez
![]()
en erken giden bizide bilgilendirsinbende 15inde oradayımm
![]()
bende memnun oldum büşra.aynen önden gideceksin madem kesinlikle bilgilendir bizi ya alık alık bakınmayalaım oralarda![]()
Ok siz merak etmeyin ,bende![]()
Arkadaşlar the great escape'deki işverene varış bilgilerimi içeren bilgilendirici bir mail atmıştım. Bana bir link ve giriş bilgileri falan gönderdi oryantasyonumsu bir şey var içinde yine bilgilendirici şekillerde bunu Amerika'ya varmadan önce yapmanı öneririz diye yazmış. Ve en önemli ayrıntılardan biri çalışırken giyeceğimiz kıyafeti onlar verecekmiş fakat ayakkabımızı biz kendimiz getirecekmişiz. Yazıda belirttiğine göre ya bembeyaz ya da simsiyah ayakkabbı olması gerekiyormuş.. Benden tavsiye sizde sözleşmenizde işvereniniz olarak görünen kişiye varış bilgilerinizi haber verici bir mail atın.
bende atmadım zaten sözleşmede yazıo sanırım sıkıntı olmaz
Adama gidiş bilgilerimi mail attım geri dönüş yapmadıSteve ..... ( Soyadı çok zor o adamın yaa
)
aynen inş söylemek zorunda kalmayız![]()
sizce ayarlanan yerde kalmak mı daha iyi yoksa kiralık ev tutmak mı
Arkadaşlar daha önce 2 kez Six Flags Great Escape lake george da çalışmış biri olarak Six Flags Great Escape Lodge da iş bulabilme ihtimalim nedir Açık alandaki parkta daha önce 2 kez çalıştığım için self placement yapmadıklarını biliyorum ama Lodge kısmının parktan biraz daha bağımsız ve kendi içinde bir yönetime sahip olduğunu da biliyorum acaba internetten mail yoluyla bir iş anlaşması kapabilme ihtimalim nedir.İş koşulları daha iyi çünkü ve diyelim ki işi aldım açık alandaki parkın konaklamasında kalabilme şansım nedir...Her iki gidişimde de Lodge da çalışan çok az türke rastladım 1-2 tane falan ve onlar da bizim kaldığımız yerlerde kalmıyorlardı yanlış hatrlamıyorsam...
Iletisime gectin mi? Ne yanit verdiler?
arkadaşlar nasıl geçti watınız iyimiydi orası bende düşünüyorumda
Ayın 19 unda ride operator olarak gidiyorum bu tarihte gidecek varsa görüşelim ny dan lakegeorge u ucuza getirmiş oluruz,hemde tanısmıs oluruz önceden
Ayın 19 u derken Haziranı kastettim yanlıs anlasılmasınn![]()
Ben Haziran 22de Six Flags Queensburry'e gidiyorum tanışalım görüşelim.
ASLA PES ETME.
Ben de 27 haziranda Six Flags Queensbury'de işe başlıyorum, aynı tarihte gidecek olan varsa haberleşebiliriz.
Ben de 15 haziranda Sx Flags Queensburry'de işe başlıyorumhaberleşebiliriz.
2016 yazı için Six Flags, Lake George'a giden yok mu? Neredesiniz millet?![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks