Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mobile-Alabama Bilgi ve Tecrübeler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hocam benim bugun 50. günüm. Gulf Shores deyim. Mobile 80 km mesafede. Burda araban yoksa bir hiçsin. Ulasim denen sey yok sadece pilaji var ama ben denize elimi bile deydirmedim. Yaptigim tek sey 18 kere Walmart'a gitmek. O da yarim saat yurume mesafesinde ve bu yer hayatimda gordugum en nemli yer. Kimse gelmesin bu taraflara. Bide ben jameikalilarla kaliyorum. Adamlar native ingilizce konusuyo. Yani sacma sapan bir durumdayim. Kimle konussam Mobile'i övüyo, Luisiana'nin eski baskenti falan dediler. Neyse yakın bölgede birisini görünce yazayım dedim. Geldigimden beri ne bir Türk ne de bir Musluman gördüm.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı galatasaraylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benim bugun 50. günüm. Gulf Shores deyim. Mobile 80 km mesafede. Burda araban yoksa bir hiçsin. Ulasim denen sey yok sadece pilaji var ama ben denize elimi bile deydirmedim. Yaptigim tek sey 18 kere Walmart'a gitmek. O da yarim saat yurume mesafesinde ve bu yer hayatimda gordugum en nemli yer. Kimse gelmesin bu taraflara. Bide ben jameikalilarla kaliyorum. Adamlar native ingilizce konusuyo. Yani sacma sapan bir durumdayim. Kimle konussam Mobile'i övüyo, Luisiana'nin eski baskenti falan dediler. Neyse yakın bölgede birisini görünce yazayım dedim. Geldigimden beri ne bir Türk ne de bir Musluman gördüm.
    bende orange beach deyim. araban yoksa sıkıntı her türlü ama senin en azından gece cıkıp dolasabilecegin mekanların var. türkle karsılasmaman mucize. ama söyledigin kadar kötü deil bence.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)