Gezme planı olanlar buradan iletişime geçebilir.......
Gezme planı olanlar buradan iletişime geçebilir.......
7-30 Eylul kaliforniadayim.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
buyrun beyler katkısı olur belkı los angeles ve las vegas ıcın görülebilicek bir kaç yer mevcut
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20Travel.xlsx
bende 20 eylülden sonra californiada olucam 30 eylül arası
arkadaşlar bende 17 eylül gibi california tarafına gelmeyi düşünüyorum fakat hiçbir fikrim yok tek başıma gezmek istediğimde turlar çok pahalıya geliyor uygun olan varsa 2-3-4 kişi grup halinde travel yapabiliriz?
17 eylül vegastayım.araba kiralayıp 2 gece vegas oradan san diegoya geçicem,muhtemelen 3 gün san diego duruma göre los angeles.23 eylül new yorkta olacagım.tarihleri uyan arkadaşlar varsa mesaj atabilir
vegasta kumarhanelere girebilmek icin 21 ustu olmak gerekiyor di mi?
19-20 eylül gibi california'dayım. Bi planı olan varsa ilteşime geçelim birlikten güç doğar![]()
25 Ağustos 1 Eylül arası 2 kisi geliyoruz 1 kisi veya 2 daha bulursak 350$ gibi bir maliyet çıkardık los angeles san Diego las vegas san fransisco'yu gezicez katılmak isteyen varsa mesaj atabilir teşekkürler.
bizde 4 arkadaş araba kiralayıp 12-22 eylül arası batıyı gezmeyi düşünüyoruz yönetici arkadaşların elinde var ise örnek bir travel planı paylaşırsa sevinirim..
1-8 ekim hangover planim var![]()
1 ekim gibi bati turu yapmayi planliyorum arti eksi bikac gun degisebilir , bu tarihlerde travel yapmayi dusunen varsa mesaj atabilir, tur suresini de 8-10 gun düşünüyorum
Konu sima tarafından (03-09-2013 Saat 09:29 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks