Selamlar : Training'e yeni basladi isen daha bu kurali kaldirmaya hemen calisma! Yaklasik stajin yarisinin bitmesini bekle! Son 6 ay kala basvur. Ayrica su anda kesin hatirlamamakla birlikte o IAP66 denilen belge aslinda baska isimle de geciyor ve hatta su anda buyuk ihtimalle sen onu doldurmussundur. Bu iki yil kuralimi kendim kaldirirken ben de ayni soru ve sorun ile karsilasmistim ve sonunda bu formun aslinda elimde olup baska bir isme sahip olan forum ile ayni oldugunu farketmistim. Ama yine de sen kesin bilgiyi bekle. Yazilanlari buraya kadar okudum AZUHAZU arkadasimiz herseyi sirasi ile ozetlemis. Onlari bir bir okuyarak yavastan parcalari birlestirmeye calistir.
Not : Ayrica Turkiyedeki ailene söyle senin adina kyk bursunun taksitlerini yatirmaya baslasinlar. Tabi eger bu burslari aldi isen. Ben zamaninda iki yil kuralini kaldirtirken babama ilk taksidi odemesini soylemistim, cunku ilk taksidi odemeden bu kurali kaldirmak icin borcu yoktur yazisini vermiyor Kyk. Neyse taksitleri odemeye baslayinca da gerci borcu yoktur yazisini vermiyorlar ama senin isine yarayacak bir bildiri yazip borclu oldugunu ancak odemelerini duzenli yaptigina dair yazi gonderiyorlar. Simdiden o isleri halletmeye basla ki yarin evraklarin incelemeye gittiginde duzenli odeme yaptigin gorunsun ve evrak isleri beklemeye gerek kalmadan hizli hallolsun.
Bookmarks