Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da evlilik ve 2 yıllık kuralın kaldırılması.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

arkadasım bir soru daha sorayım. şimdi benım staj yeriyle ilgili problemlerim var ben ascıyım fakat storede calıstırıyor. şimdi ben buradan istifa etsem sponsorun vizemi iptal etme gibi durumu var peki 2 yıllık kurala basvurup cevabı gelene kadar burada kalabilirmiyim veya 2 yıllık kurala basvurmadan okula yazılıp vize alabilirmiyim? veya 2 yıllık kuralı kaldırayım okula basvurayım vize acıklananana kadar burada kalma hakkım oldugunu biliyorum o zamanmı istifa etsem.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı yildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bir soru daha sorayım. şimdi benım staj yeriyle ilgili problemlerim var ben ascıyım fakat storede calıstırıyor. şimdi ben buradan istifa etsem sponsorun vizemi iptal etme gibi durumu var peki 2 yıllık kurala basvurup cevabı gelene kadar burada kalabilirmiyim veya 2 yıllık kurala basvurmadan okula yazılıp vize alabilirmiyim? veya 2 yıllık kuralı kaldırayım okula basvurayım vize acıklananana kadar burada kalma hakkım oldugunu biliyorum o zamanmı istifa etsem.
    F1 vizesi almak icin 2 yil kuralinin kalkmasi gerekmiyor, TURKIYE'DEN BASVURDUGUNUZDA.

usadan cikmadan f1 a gecmek icin bu durum nasildir bir avukata, dept. of state'e veya uscis'e sormak lazim.
    Isi degistirebilirsiniz, sirketin size sunmak zorunda oldugu haklar var ancak yeni is bulmak size mi kalir acentaya mi o anlasmaniza bagli.
    Isten ciktiniz diyelim, yeni is bulmak ve bunu sponsorun onaylamasi icin limitli bir sureniz var bu buyuk bir kumar. Ben stajdayken degistirdim ama olmasa ayvayi yemistik. Bu sureyi de sponsora sorup, hatta isi de ayarlayip ondan sonra cikin derim cikacaksaniz.
    2 yil kuralini kaldirmaya yani waiver islemine baslamak, bu islemin yurutme asamasinda olmasi size kalma hakki vermez. Waiver islemi eger gerekli ise, yasal kalma sureniz bitmeden sonuclanmis olmak zorundadir. Bu surece vizeniz bittiginde size verilen 1 aylik turist suresi dahildir.
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)