Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biraz Tavsiyeye İhtiyacım Var!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile Biraz Tavsiyeye İhtiyacım Var!

Merhaba arkadaşlar;

Adım Didem. Gazi Üniversitesi'nde Fransız Dili ve Edebiyatı okuyorum. Hazırlık öğrencisiyim. Work and Travel programına gelecek yaz bir kaç arkadaşımla katılmayı düşünüyoruz ama başta eyalet seçimi olmak üzere bir çok konuda kararsızız.

5-6 kız gidicez. Bir çok can sıkıcı olay okudum. Orada rezil olmak istemiyoruz. Eylül'de başvurularımızı yapıcaz. Bende ondan önce yorumlarınızı ve tecrübelerinizi öğrenmek istedim.

Öncelikle; belirttiğim gibi eyalet/şehir seçiminde çok kararsızız. Aklımızda; Los Angeles, New York, San Francisco, San Diego ve Miami var. Bir de şirket ve iş meselesi var tabii. Ankara'da önerebileceğiniz bir şirket var mı? İş olarak neleri seçebiliriz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

şimdi kimse sana kolay kolay şirket tavsiye etmez burda gidip konuşacaksın şirketlerle daha sonra şirket bölümünden yorumları felan okuyacaksın daha sonra kendin karar vereceksin hangi şirket olduğuna 6 kişiyi hiç bir şirket olay kolay aynı işe yerleştiremez bunu en baştan güzelce konuşun en azından aynı yerde konaklama olacak şekilde farklı işler ayarlamaya çalışın eyalet seçimide size kalmış artık nereye gitmek istiyorsanız oraya yöneleceksiniz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben sadece tecrubelerinizden yararlanmak istemistim ama tesekkurler yorumunuz icin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eğer daha önce bir işte çalışmadıysanız restoranları tavsiye etmem bu yaz ilk gidişim olucak ama en azından burger kingde çalışmışlığım var. Eğer böyle bir işe girmeyi düşünüyorsanız hiç iş tecrübesi olmadan, hemen vazgeçmenizi tavsiye ederim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı AkaDidem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sadece tecrubelerinizden yararlanmak istemistim ama tesekkurler yorumunuz icin
    kimse sorumluluk alıp şirket tavsiye etmez ama forumdan yorumlardan kafanda bişeyler oluşur biraz oku forumdaki konuları ana hatlar zaten oturacaktır kafana
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı PantheraTigris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer daha önce bir işte çalışmadıysanız restoranları tavsiye etmem bu yaz ilk gidişim olucak ama en azından burger kingde çalışmışlığım var. Eğer böyle bir işe girmeyi düşünüyorsanız hiç iş tecrübesi olmadan, hemen vazgeçmenizi tavsiye ederim
    İs tecrubem yok ama herseyin bir ilki vardir ayrica Amerika vatandasi olan bi arkadasim var kendisi bana kesinlikle burger mc'te calisma daha girmeden kokusu mideni bulandiriyo demisti. Aklinda bulunsun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı AkaDidem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İs tecrubem yok ama herseyin bir ilki vardir ayrica Amerika vatandasi olan bi arkadasim var kendisi bana kesinlikle burger mc'te calisma daha girmeden kokusu mideni bulandiriyo demisti. Aklinda bulunsun
    O zamanlar biraz fazla veriyolar diye maaşı sazan avi olmuştuk şimdi herşeyi hazırladım zaten en azından bu işte tecrübe edinmek istemezsin hiç bir işine yaramaz çünkü

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı PantheraTigris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zamanlar biraz fazla veriyolar diye maaşı sazan avi olmuştuk şimdi herşeyi hazırladım zaten en azından bu işte tecrübe edinmek istemezsin hiç bir işine yaramaz çünkü
    İş önerin nedir peki

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

İlk gidişde max 2 kişi gidilmeli.O party halinde gidenler adamların 2.3.4'cü gidişleri.Dil mil her şeyi çözmüş adamlar.

6 kız usa'ya gidip birbirinizi yersiniz söyliyim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Aytek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk gidişde max 2 kişi gidilmeli.O party halinde gidenler adamların 2.3.4'cü gidişleri.Dil mil her şeyi çözmüş adamlar.

Bizimde dilde sorunumuz yok cogumuz yabanci dil cikislisiyiz ve cocukluk arkadasiyiz sorun cikicagini sanmiyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Aytek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sen noktayı yakaladın adamım

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

6 kisi ayni ise girme olasiliginiz cok cok cok dusukutr. sizi 6 kisi yerlestiririz diye garanti veren firmalardan uzak durun. Ikincisi , burda kimse sirket onermez , onerilmesine de izin vermeyiz. Manuplasyona acik bir konu cunku. En iyi sponsoru olani sec yoksa rezil olursun. Sirketlerle ilgili yazilari oku az cok anlarsin. Ayrica Intrax ile calistigini soyleyen sirketlerden uzak dur. Cunku cok iyi isleri olan bu sponsor Turkiye ile calismalarini durdurdu. Is vermiyor. Yeni bir anlasma yapan olursa zaten burada yazariz. Son olarak da Miami , SF , San Diego Ny gibi sehir dusuncelerinizi yikin , cunku o bolgeye bile gitseniz o sehir merkezlerinde calisamazsiniz. O sehir merkezlerinde is neredeyse yok gibi. 1-2 saatlik mesafede kucuk aksabada calisamyi kabul ederseniz , olabilir. Beklentilerinizi dusurun. Work and travel filmlerde gordugunuz seyi size sunmayacaktir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 kisi ayni ise girme olasiliginiz cok cok cok dusukutr. sizi 6 kisi yerlestiririz diye garanti veren firmalardan uzak durun. Ikincisi , burda kimse sirket onermez , onerilmesine de izin vermeyiz. Manuplasyona acik bir konu cunku. En iyi sponsoru olani sec yoksa rezil olursun. Sirketlerle ilgili yazilari oku az cok anlarsin. Ayrica Intrax ile calistigini soyleyen sirketlerden uzak dur. Cunku cok iyi isleri olan bu sponsor Turkiye ile calismalarini durdurdu. Is vermiyor. Yeni bir anlasma yapan olursa zaten burada yazariz. Son olarak da Miami , SF , San Diego Ny gibi sehir dusuncelerinizi yikin , cunku o bolgeye bile gitseniz o sehir merkezlerinde calisamazsiniz. O sehir merkezlerinde is neredeyse yok gibi. 1-2 saatlik mesafede kucuk aksabada calisamyi kabul ederseniz , olabilir. Beklentilerinizi dusurun. Work and travel filmlerde gordugunuz seyi size sunmayacaktir.
    Bunlari ogrendigim cok iyi oldu cok tesekkur ederim

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen noktayı yakaladın adamım
    seni zenci işte bundan bahsediyorum dostum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)