Ev partisi hakkında pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum değiliz ..
Ev partisi hakkında pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum değiliz ..
sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
a anladım.bende her akşam ev partileri oluyo onlarda hemen türkleride çağıralım onlarsız olmaz diyolar sanmıştım.Genelde yabancılar türkleri sevmezki..bunu 23 yıldır gözlerimle görüp yaşamış biri olarak söylüyorum.ama ruslar severler çünkü içkiyi içip genede şutlarlar bizimkileriOrdada değişen birşeyin olacağını sanmıyorum .. ha tabi kurtlar hariç
oraya gidenlerin çöm olduğu varsayımıyla konuşursak diyebilirimki sizi hayal kırıklığı bekliyor..
bilmiyoruum öngörü diyelim ..yorum sizin
21 yaşın üstündeysen ev partisinin ne anlamı var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini
parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.
Şaka bir yana , bildiğim kadarıyla çat kapı sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katılabilir miyim?'' sorusu sorarsın
hiç olmadı, tehdit et ''yazdım oğlum seni ben, evinden aldırırım'' ya da ''polis çağırırım'' de
ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..
yalana bakgüldürdn olm lan
Türkiye hakkında pek hoş şeyler söylemezlerken türklere gayet sıcaklar öyle sert bir tepki yok bu biraz tipe ve huya bağlı oluyor.Partiler hoş oluyor icki cok akıtılmazsa sohbetten öteye gidilmiyor öyle dans falan yok ama alkol ve uyuşturucu girerse işin içine oda içinde baltayla duvarlara saldıran adamlara bile denk gelebilrisinz.Türksüz tek başınıza sadece abd lilerin olduğu bir partiye girerseniz üc tam onda beş durumları olabilir.
anlatılmaz yaşanır deyimde merak et biraz![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
clubları ev partilerine tercih ederim. ama gerçekten eğlenceli ve türk olarak aradığımız bir çok şeyin olduğu bir party'de evde oldugunda tadından yenmez heraldetabi alkol olsun ama uyuşturucu falan olursa bana uymaz o ortam.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
uyuşturucu banada gelmez![]()
ev partileri anlatılmaz yaşanır gerçekten. clubta da evpartilerinde de vakit geçirmiş biri olarak evet, sokaktan geçen adamla bile brkaç dakika içinde kanka olabilirsiniz partilerinize rahatlıkla davet edebilirsiniz.. biz olsak korkarız dimi olur mu öyle şey hiç türkiyedebizim burada uyuşturucu diye saydıklarımız orada öğretmenin polisin çalştığınız yerdeki patronun bile gün içinde normal olarak kullandıkları şeyler.. evpartilerine 10-15 amerikalı ve bir türk olarak ben katılyordum ve hepsi gayet eğlenceliydi. arkadaşlarınıza güveniyorsanız, herhangi bir sorun yok, olmadı da zaten..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks