Arkadaşlar, Türkiyeyi aramak için sınırsız konuşma ve internet gerekiyor. En ucuz ve kaliteli tarifeler nelerdir ? Türkiyede bazı firmalar var burada aktif edip Usa da kullanılabiliyor ama bana biraz pahalı geldi. Sizin önerileriniz ?
Arkadaşlar, Türkiyeyi aramak için sınırsız konuşma ve internet gerekiyor. En ucuz ve kaliteli tarifeler nelerdir ? Türkiyede bazı firmalar var burada aktif edip Usa da kullanılabiliyor ama bana biraz pahalı geldi. Sizin önerileriniz ?
skype kullan arkadaşım. tecrübeyle sabittir en kolay ve en beleşi![]()
o verdiklerini bosver , sen orad internetle idare etmeyi dene eger edebiliyorsan sorun olmaz. eger edemiyorsan bir t mobile satilan yere git bir tarife al kenine uygun.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Avea kullanıyorum. 1-2 gün Amerikada onla idare etsem sonra bir hat alsam sizce nasıl olur ?
Ben de avea kullanıyorum. Yetmeyebilir çünkü ücretlendirme aşırı derecede.
Merhaba arkadaşlar
Ben şu an Alabama gulf shoresteyim. Buradan ATT hat almayı düşünüyordum ama aynı evde kaldığım birisi bu hatların bizim telefonlara uyumlu olmadığını söyledi. Böyle bişey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
müşteri hizmetlerini aradım bugün ve
*121* Ülke Kodu Telefon numarası # Arama Tuşu
*121* + 90 + 55X + XXXXXXX + # Arama Tuşu
şeklinde arama yaptığım zaman dk\ 50 kuruş olarak ücretlendirileceğini söyledi. ama orada anlaşması bulunmayan bir operator aracılığıyla bunu kullanırsam normal arama ile dk/ 6 TL olacağını söyledi.
50 kuruş diye bişey yok boşuna ümitlenmeyin dakikası 6 tl karşı taraf ararsa seni sendede 6 tl gider dakika başı ve ücretlendirme periyodu 60 sn yani burayı arayıp 61 saniye konuşsan 12 tl ödersin velhasılkelam tr de kullandığınız hattı kesinlikle amerika kullanmayın oraya inince netten skypten arayın konuşun 5 euro atın skype yeter size ilk gittiğiniz zaman için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Selamlar,
Kisa sureli ABDde bulunacaginizdan dolayi 30 dolar aylik sinirsiz ABD ici gercekten cok pahali.Simdi burada su soruyu kendine sor : ABD icinde buraya yeni gelmis biri olarak sinirsiz sekilde kimi ararim ? Cevap : Hic kimse. Dolayisi ile bu parayi tamamen cope atmis oluyorsun. Ve ben her zaman derim ki eger cok aktif biri degil isen telefon dahi SART degil. Diger arkadaslarin soyledigi gibi internet illa ki bulursun hemen hemen her yerde. Ve Skype'a aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi yuklersin, ve Turkiye aramalarin icin de SKYPE kontoru alirsin 10 dolara. Bittikce bu 10 dolari tekrar yuklersin, Turkiye aramalari masrafli olacak ister istemez cunku hepimiz ailemiz ile konusmaya onem veririz. Ama evde(TR) de internet var ise skypetan skypa ucretsiz konusursun. Eger cok aktif degilseniz telefon isine kalkismayiniz, hele hele ABD'de kontorlu telefon olayina girmeyiniz. Acaip tuzlu masrafi olacaktir sizlere.
evet büyük bir ihtimal dediğin gibi yapacağım.Ben denemelik 5 dolar skype hesabı attım, konuştum gayet iyiydi, ücretlendirmede uygun. Ama dediğin 'aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi' yi skype nin sitesinde bir türlü bulamadım acaba onun linki varmı gönderebilirmisin ? Çok iyi gözüküyor.
Evet bu tarife inanilmaz derecede avantajli. Toplam 3 dolara ABD ve KANADA tum ev,ofis ve cep telefonlarina sinirsiz dakika. Su an ABD'de kontratli sinirsiz aylik 68 dolar odedigim cep telefonum olmasina ragmen hala daha SKYPE'in bu 3 dolarlik tarifesini her ay otomatik yenilemekteyim. Amac olarak bazen iki adet telefona ihtiyac duyabiliyorsun, ya da birisini arayip agzima geleni soylemek istedigimde bu SKYPE numarasini kullaniyorum ki takip edemesinler diye cunku her aramada numaram farkli olarak cikiyor ekranda. Bazen sanki Californiadan bazen nevadadan ariyormussun gibi her seferinde SKYPE yeni bir numara atiyor sana.
Neyse bu tarifeye skype'in web sitesindeki ucretler tabina tikla sonra da tarifeler linkine tikla oradan. Gelen sayfada ulke arama kismina Amer... yazmaya basladiginda ABD bayragi cikiyor karsina oradan onu tikladiktan sonra gelen sayfada Abonelikler basliginin altinda ilk olarak gorecegin Sinirsiz ABD/KANADA 2.99/ay yazan yerden devam et diyeceksin gerisi zaten odeme secenekleri VS VS. Linki buraya da atiyorum istersen direk burdan tiklayabilirsin. Gerisini halledersin zaten. Kolay gelsin >>> Ucuz uluslararası çağrılar, düşük tarifeler, uluslararası çağrılar
Selamlar. Bende 2.99 olarak gorunuyor. Daha dun sana bu yaziyi yazmak icin tekrar Skype in sitesine girip teyit ettim. Farklilik nereden kaynaklaniyor bilmiyorum. Aklima tek gelen cozum : benim Skype bilgilerim lokasyonum Abd ile ayarli. Yani Skype acik iken profil resmimin altinda Abd bayragi gozukuyor. Eger degistirebilir isen sen de bulundugun yeri Abd olarak goster ve Skype wwbsitesinden fiyatlara bakmadan once Login yap. Ve sistemin seni Abd uyesi gibi gormesini sagla. Gerci IP adresinden hala Trde oldugun belli olacaktir Ama Aklima simdilik tek gelen bu. Ya da Abd ye gelinceye kadar her hangi bir abonelik vs satin alma ve Buraya geldiginde fiyatlari buradan incelersin. Insallah bulursun o 2.99 luk fiyati
ya bana sorarsaniz , cok kasmayin , herkes internete giriyor , ailenizle goruntulu konusun , en iyisi o. Ya da onlarca voip programi , skype var. Onlari kullanin. Yine de en mantiklisi internet uzerinden ucretsiz chat ve goruntulu konusma.
biz telefonsuz idare ettik üç ay boyunca ama tavsiye etmiyorum git parası neyse ver sefillik yaşama gerek yok, ne kadar küçük bir yerde yaşarsan yaşa mutlaka hattın olsun arama yapabileceğin
Ark lar amerikada viber ve whatsup kullanabiliyomusnz sonucta onlarda bi nevi turkiyedeki hattinno suna gore calisiolar . Olmadi ankesorlu tel kartlari aliriz ne kadar onlar?
istedigin yerde kullanirsin , internet bul yeter, En kotu alisveris merkezleri , kutuphane veya mc donalds bul, Hepsinde ucretsiz wifi bulunuyor.
ozgursum amerikada teli ucak moduNa alsak viber ve whatsapp calisir mi wirelessle baglansak disardan?telin 3g sinide kapatirim.sorun olur mi calisir mi o sekilde ?
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
meraba arkadaşlar bende dünya telekomun 60 dolarlık paketinden almayı planlıyorum türkiyeyi arayabiliyosun aylık 600 dakıka falan amerika içi sınırsın konuşma sms 2 gb inernet bunu kullanacak olan varmı?
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks