Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD de iletişim ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart ABD de iletişim ?

Arkadaşlar, Türkiyeyi aramak için sınırsız konuşma ve internet gerekiyor. En ucuz ve kaliteli tarifeler nelerdir ? Türkiyede bazı firmalar var burada aktif edip Usa da kullanılabiliyor ama bana biraz pahalı geldi. Sizin önerileriniz ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

skype kullan arkadaşım. tecrübeyle sabittir en kolay ve en beleşi

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

o verdiklerini bosver , sen orad internetle idare etmeyi dene eger edebiliyorsan sorun olmaz. eger edemiyorsan bir t mobile satilan yere git bir tarife al kenine uygun.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Avea kullanıyorum. 1-2 gün Amerikada onla idare etsem sonra bir hat alsam sizce nasıl olur ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de avea kullanıyorum. Yetmeyebilir çünkü ücretlendirme aşırı derecede.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar
    Ben şu an Alabama gulf shoresteyim. Buradan ATT hat almayı düşünüyordum ama aynı evde kaldığım birisi bu hatların bizim telefonlara uyumlu olmadığını söyledi. Böyle bişey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı biracayipadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de avea kullanıyorum. Yetmeyebilir çünkü ücretlendirme aşırı derecede.
    müşteri hizmetlerini aradım bugün ve

*121* Ülke Kodu Telefon numarası # Arama Tuşu

*121* + 90 + 55X + XXXXXXX + # Arama Tuşu

şeklinde arama yaptığım zaman dk\ 50 kuruş olarak ücretlendirileceğini söyledi. ama orada anlaşması bulunmayan bir operator aracılığıyla bunu kullanırsam normal arama ile dk/ 6 TL olacağını söyledi.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı tolgahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müşteri hizmetlerini aradım bugün ve

*121* Ülke Kodu Telefon numarası # Arama Tuşu

*121* + 90 + 55X + XXXXXXX + # Arama Tuşu

şeklinde arama yaptığım zaman dk\ 50 kuruş olarak ücretlendirileceğini söyledi. ama orada anlaşması bulunmayan bir operator aracılığıyla bunu kullanırsam normal arama ile dk/ 6 TL olacağını söyledi.
    50 kuruş diye bişey yok boşuna ümitlenmeyin dakikası 6 tl karşı taraf ararsa seni sendede 6 tl gider dakika başı ve ücretlendirme periyodu 60 sn yani burayı arayıp 61 saniye konuşsan 12 tl ödersin velhasılkelam tr de kullandığınız hattı kesinlikle amerika kullanmayın oraya inince netten skypten arayın konuşun 5 euro atın skype yeter size ilk gittiğiniz zaman için
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 kuruş diye bişey yok boşuna ümitlenmeyin dakikası 6 tl karşı taraf ararsa seni sendede 6 tl gider dakika başı ve ücretlendirme periyodu 60 sn yani burayı arayıp 61 saniye konuşsan 12 tl ödersin velhasılkelam tr de kullandığınız hattı kesinlikle amerika kullanmayın oraya inince netten skypten arayın konuşun 5 euro atın skype yeter size ilk gittiğiniz zaman için
    skype için internet gerekmiyormu interneti heryerden nasıl bulacağız? şirketim 30 dolara aylık amerika içi sınırsız kart verdi ama bana pahalı geldi. Yoksa uygun mu şimdi düşünmeye bşladım.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

skype için internet gerekmiyormu interneti heryerden nasıl bulacağız? şirketim 30 dolara aylık amerika içi sınırsız kart verdi ama bana pahalı geldi. Yoksa uygun mu şimdi düşünmeye bşladım.
    tabiki gerekiyor ama 7-24 telefonla konuşmanıza gerek yo internet ilalki bulunur interneti olmayan cafe yok herhangi bi yerden bağlanabilirsin internete zaten konaklamayı yapcağın yere geçtikten sonra illaki internet olur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Smile

tabiki gerekiyor ama 7-24 telefonla konuşmanıza gerek yo internet ilalki bulunur interneti olmayan cafe yok herhangi bi yerden bağlanabilirsin internete zaten konaklamayı yapcağın yere geçtikten sonra illaki internet olur
    1-2 gün idarelik böyle yapacagız artık. ilk işim hemen bir tane hat almak olacak.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Selamlar,

Kisa sureli ABDde bulunacaginizdan dolayi 30 dolar aylik sinirsiz ABD ici gercekten cok pahali.Simdi burada su soruyu kendine sor : ABD icinde buraya yeni gelmis biri olarak sinirsiz sekilde kimi ararim ? Cevap : Hic kimse. Dolayisi ile bu parayi tamamen cope atmis oluyorsun. Ve ben her zaman derim ki eger cok aktif biri degil isen telefon dahi SART degil. Diger arkadaslarin soyledigi gibi internet illa ki bulursun hemen hemen her yerde. Ve Skype'a aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi yuklersin, ve Turkiye aramalarin icin de SKYPE kontoru alirsin 10 dolara. Bittikce bu 10 dolari tekrar yuklersin, Turkiye aramalari masrafli olacak ister istemez cunku hepimiz ailemiz ile konusmaya onem veririz. Ama evde(TR) de internet var ise skypetan skypa ucretsiz konusursun. Eger cok aktif degilseniz telefon isine kalkismayiniz, hele hele ABD'de kontorlu telefon olayina girmeyiniz. Acaip tuzlu masrafi olacaktir sizlere.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Red face

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Kisa sureli ABDde bulunacaginizdan dolayi 30 dolar aylik sinirsiz ABD ici gercekten cok pahali.Simdi burada su soruyu kendine sor : ABD icinde buraya yeni gelmis biri olarak sinirsiz sekilde kimi ararim ? Cevap : Hic kimse. Dolayisi ile bu parayi tamamen cope atmis oluyorsun. Ve ben her zaman derim ki eger cok aktif biri degil isen telefon dahi SART degil. Diger arkadaslarin soyledigi gibi internet illa ki bulursun hemen hemen her yerde. Ve Skype'a aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi yuklersin, ve Turkiye aramalarin icin de SKYPE kontoru alirsin 10 dolara. Bittikce bu 10 dolari tekrar yuklersin, Turkiye aramalari masrafli olacak ister istemez cunku hepimiz ailemiz ile konusmaya onem veririz. Ama evde(TR) de internet var ise skypetan skypa ucretsiz konusursun. Eger cok aktif degilseniz telefon isine kalkismayiniz, hele hele ABD'de kontorlu telefon olayina girmeyiniz. Acaip tuzlu masrafi olacaktir sizlere.
    evet büyük bir ihtimal dediğin gibi yapacağım.Ben denemelik 5 dolar skype hesabı attım, konuştum gayet iyiydi, ücretlendirmede uygun. Ama dediğin 'aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi' yi skype nin sitesinde bir türlü bulamadım acaba onun linki varmı gönderebilirmisin ? Çok iyi gözüküyor.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet büyük bir ihtimal dediğin gibi yapacağım.Ben denemelik 5 dolar skype hesabı attım, konuştum gayet iyiydi, ücretlendirmede uygun. Ama dediğin 'aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi' yi skype nin sitesinde bir türlü bulamadım acaba onun linki varmı gönderebilirmisin ? Çok iyi gözüküyor.
    Evet bu tarife inanilmaz derecede avantajli. Toplam 3 dolara ABD ve KANADA tum ev,ofis ve cep telefonlarina sinirsiz dakika. Su an ABD'de kontratli sinirsiz aylik 68 dolar odedigim cep telefonum olmasina ragmen hala daha SKYPE'in bu 3 dolarlik tarifesini her ay otomatik yenilemekteyim. Amac olarak bazen iki adet telefona ihtiyac duyabiliyorsun, ya da birisini arayip agzima geleni soylemek istedigimde bu SKYPE numarasini kullaniyorum ki takip edemesinler diye cunku her aramada numaram farkli olarak cikiyor ekranda. Bazen sanki Californiadan bazen nevadadan ariyormussun gibi her seferinde SKYPE yeni bir numara atiyor sana.

Neyse bu tarifeye skype'in web sitesindeki ucretler tabina tikla sonra da tarifeler linkine tikla oradan. Gelen sayfada ulke arama kismina Amer... yazmaya basladiginda ABD bayragi cikiyor karsina oradan onu tikladiktan sonra gelen sayfada Abonelikler basliginin altinda ilk olarak gorecegin Sinirsiz ABD/KANADA 2.99/ay yazan yerden devam et diyeceksin gerisi zaten odeme secenekleri VS VS. Linki buraya da atiyorum istersen direk burdan tiklayabilirsin. Gerisini halledersin zaten. Kolay gelsin >>> Ucuz uluslararası çağrılar, düşük tarifeler, uluslararası çağrılar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Evet bu tarife inanilmaz derecede avantajli. Toplam 3 dolara ABD ve KANADA tum ev,ofis ve cep telefonlarina sinirsiz dakika. Su an ABD'de kontratli sinirsiz aylik 68 dolar odedigim cep telefonum olmasina ragmen hala daha SKYPE'in bu 3 dolarlik tarifesini her ay otomatik yenilemekteyim. Amac olarak bazen iki adet telefona ihtiyac duyabiliyorsun, ya da birisini arayip agzima geleni soylemek istedigimde bu SKYPE numarasini kullaniyorum ki takip edemesinler diye cunku her aramada numaram farkli olarak cikiyor ekranda. Bazen sanki Californiadan bazen nevadadan ariyormussun gibi her seferinde SKYPE yeni bir numara atiyor sana.

Neyse bu tarifeye skype'in web sitesindeki ucretler tabina tikla sonra da tarifeler linkine tikla oradan. Gelen sayfada ulke arama kismina Amer... yazmaya basladiginda ABD bayragi cikiyor karsina oradan onu tikladiktan sonra gelen sayfada Abonelikler basliginin altinda ilk olarak gorecegin Sinirsiz ABD/KANADA 2.99/ay yazan yerden devam et diyeceksin gerisi zaten odeme secenekleri VS VS. Linki buraya da atiyorum istersen direk burdan tiklayabilirsin. Gerisini halledersin zaten. Kolay gelsin >>> Ucuz uluslararası çağrılar, düşük tarifeler, uluslararası çağrılar
    Sınırsız Amerika tarifesi $6.99/ay olarak gösteriyor. acaba Amerikadan alınca mı 3$ oluyor ? sıkıntı var.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Sınırsız Amerika tarifesi $6.99/ay olarak gösteriyor. acaba Amerikadan alınca mı 3$ oluyor ? sıkıntı var.
    Selamlar. Bende 2.99 olarak gorunuyor. Daha dun sana bu yaziyi yazmak icin tekrar Skype in sitesine girip teyit ettim. Farklilik nereden kaynaklaniyor bilmiyorum. Aklima tek gelen cozum : benim Skype bilgilerim lokasyonum Abd ile ayarli. Yani Skype acik iken profil resmimin altinda Abd bayragi gozukuyor. Eger degistirebilir isen sen de bulundugun yeri Abd olarak goster ve Skype wwbsitesinden fiyatlara bakmadan once Login yap. Ve sistemin seni Abd uyesi gibi gormesini sagla. Gerci IP adresinden hala Trde oldugun belli olacaktir Ama Aklima simdilik tek gelen bu. Ya da Abd ye gelinceye kadar her hangi bir abonelik vs satin alma ve Buraya geldiginde fiyatlari buradan incelersin. Insallah bulursun o 2.99 luk fiyati

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya bana sorarsaniz , cok kasmayin , herkes internete giriyor , ailenizle goruntulu konusun , en iyisi o. Ya da onlarca voip programi , skype var. Onlari kullanin. Yine de en mantiklisi internet uzerinden ucretsiz chat ve goruntulu konusma.

Araştırmacı Watçı broadway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

biz telefonsuz idare ettik üç ay boyunca ama tavsiye etmiyorum git parası neyse ver sefillik yaşama gerek yok, ne kadar küçük bir yerde yaşarsan yaşa mutlaka hattın olsun arama yapabileceğin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Selamlar. Bende 2.99 olarak gorunuyor. Daha dun sana bu yaziyi yazmak icin tekrar Skype in sitesine girip teyit ettim. Farklilik nereden kaynaklaniyor bilmiyorum. Aklima tek gelen cozum : benim Skype bilgilerim lokasyonum Abd ile ayarli. Yani Skype acik iken profil resmimin altinda Abd bayragi gozukuyor. Eger degistirebilir isen sen de bulundugun yeri Abd olarak goster ve Skype wwbsitesinden fiyatlara bakmadan once Login yap. Ve sistemin seni Abd uyesi gibi gormesini sagla. Gerci IP adresinden hala Trde oldugun belli olacaktir Ama Aklima simdilik tek gelen bu. Ya da Abd ye gelinceye kadar her hangi bir abonelik vs satin alma ve Buraya geldiginde fiyatlari buradan incelersin. Insallah bulursun o 2.99 luk fiyati
    En iyisi Amerikaya inince paypal hesabımdan 2 dk de senin tarifeden alırım. Eğer başarabilirsem çok güzel olacak . önerin için teşekkürler.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

En iyisi Amerikaya inince paypal hesabımdan 2 dk de senin tarifeden alırım. Eğer başarabilirsem çok güzel olacak . önerin için teşekkürler.
    Selamlar rica ederim. Ben de PayPal dan kullaniyorum Ancak Skype her ay kendini active ediyor. Dolayisi ile Skype hizmetini yaz sonunda Manuel olarak iptal ettirmeyi unutma. Kolay gelsin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ark lar amerikada viber ve whatsup kullanabiliyomusnz sonucta onlarda bi nevi turkiyedeki hattinno suna gore calisiolar . Olmadi ankesorlu tel kartlari aliriz ne kadar onlar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

istedigin yerde kullanirsin , internet bul yeter, En kotu alisveris merkezleri , kutuphane veya mc donalds bul, Hepsinde ucretsiz wifi bulunuyor.

Hayalperest Watçı mobidik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

ozgursum amerikada teli ucak moduNa alsak viber ve whatsapp calisir mi wirelessle baglansak disardan?telin 3g sinide kapatirim.sorun olur mi calisir mi o sekilde ?

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı mobidik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgursum amerikada teli ucak moduNa alsak viber ve whatsapp calisir mi wirelessle baglansak disardan?telin 3g sinide kapatirim.sorun olur mi calisir mi o sekilde ?
    Çalışır dostum.İnternete bağlan yeter.Farketmez nereden nasıl bağlandığın.Mariana çukurlarına girsen gene çalışır.Zaten o programlar benim bildigim android telefonlarda gmail senkronizasyon'u ile çalışıyor.Bir sıkıntı olmaz.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

3g yi kapatsan bile edgeden internete bağlandığında çok fahiş fiyatlar faturana yansır yanlışlıkla 5 dakika girmen bile 100 lira fatura görmene sebep olabilir en iyi yöntem direk telefonun internet ayarlarını değiştir hiç nete bağlanamasın telefon hat üzerinden

Tecrübe Puanı
    0

3g yi kapatsan bile edgeden internete bağlandığında çok fahiş fiyatlar faturana yansır yanlışlıkla 5 dakika girmen bile 100 lira fatura görmene sebep olabilir en iyi yöntem direk telefonun internet ayarlarını değiştir hiç nete bağlanamasın telefon hat üzerinden
    internet ayarlarimi ne yapmam
    Gerek peki ozgursum ne olarak degistiricem

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

internet ayarlarimi ne yapmam
    Gerek peki ozgursum ne olarak degistiricem
    hangi telefonu kullandığını bilmediğim için birşey diyemiyeceğim ama ayarlardan bir kaç şyi sil veya değiştir zaten bağlanmaz internete

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

meraba arkadaşlar bende dünya telekomun 60 dolarlık paketinden almayı planlıyorum türkiyeyi arayabiliyosun aylık 600 dakıka falan amerika içi sınırsın konuşma sms 2 gb inernet bunu kullanacak olan varmı?

Tecrübe Puanı
    0

Smile

hangi telefonu kullandığını bilmediğim için birşey diyemiyeceğim ama ayarlardan bir kaç şyi sil veya değiştir zaten bağlanmaz internete
    İphone kullaniyorum hattim avea.tamam deniyim dedigin gibi cok saol

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

İphone kullaniyorum hattim avea.tamam deniyim dedigin gibi cok saol
    ayarlar genel hücresel daha sonra hücresel veri ağına gir internet yazıyor ordan 1 harf sil telefon nete bağlanmaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)