Eyvallah kaya
Eyvallah kaya
Bide ben pasoportumun bodruma gonderilmesini istemistim oyle ka yid eddilmisti ama ben suan ankaradyim burdan ptt ile gonderdim bana bodruma gonderirler deme
merhaba gençler bende name check grubuna katıldımbu konsolosluk neyi soruşturuyormuş birde normal şartlarda kaç gün sürer?
Arkdslar hic belli olmuyo bnm ki 1 gun icinde belli oldu konsoloslukdan aradilar
Umutsuzluga kapilmayin
Sen sorusturmaya kalmamissin gorusmen esnasinda bir karisiklik olmus buyuk ihtimal onemli.olan vizeni alacak olman)
ben sorusturmaya kaldım elıme turuncu bır kagıt verdıler sırkete gittim guvenlık sorusturmasına kalmıssın dedıler ve 4 hafta en erken haber verırler dedıler ama bellıde olmaz dedıler daha sonra konsoloslukdan aradılar benı su numaradan 03124555555 recep bey
bır mucıze oldu cok sanslısınız dedı bıtane bayan hemen konsolosluga evraklarınızı ve pasaportu gonderın dedıler bende gonderdım suan beklıyorum
aynen kardes ben halen soktayım zaten bakalım ınsallah sanada haber verırler bır an once kardesım.
ceac da çalışma var kullanılamıyor. bizim süreçlerde güncellense şu çalışmadan sonra .
bugün son haftatama girdim arkadaşlar , eğer açıklanmaz ise amerika bu yaz hayal olacak. 122. günüm bugün bu hafta herkese güzel haberler diliyorum.
Yok dostum yok güzel haber falan geleceği yok bu adi insanlar güzel yazı mahvettiler. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Yazımı boş geçirmeyeyim işe gireyim bari diyorum giremiyorum ya vize çıkarsa diye, e tatile gideyim bari diyorum gidemiyorum ya vizem çıkarsa diye ama yok yok yok. Lanet olsunn. Ne attığım maillere bi cevap alabiliyorum ne de aradığımda düşürebiliyorum konsolosluğu. 15 Haziran'da iş başı yapacaktım sözde . Planlar,hayaller hepsi yalan oldu. Ne için ? Kocaman bir hiççç için. ! Lanet olsun demekten başka diyecek bişey bulamıyorum. Kanser oldum yemin ediyorum,şu bekleyiş beni mahvetti, sağlığımı bozdu. Ya hayır vize vermiyoruz deyin anlarım bunu ya da tamam vize veriyoruz deyin ama bişey deyin artık ama yokkk işte yok. Allah sabır versin bekleyen bütün herkese. İyi günler.
Konu Leppävaara tarafından (10-06-2013 Saat 01:03 PM ) değiştirilmiştir.
Arkdslar bnm evraklar konsolosluga ulasti bugun sizce 13 une kadar elimde olurmu 14 unde sabah 6 da ucagim var istanbuldan
arkadaşlar bugün buraya yazdığımı duymuşlar sanırım , ankara daki konsolosluk az önce listeyi güncelledi ( islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye ) ve ben mutlu sona ulaştım. darısı diğer bekleyen arkadaşların başına![]()
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)
Bookmarks