Work and Travel
Toplam 466 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Passengers OF Name Check :) 2013 Summer..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı WAT-TF? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten son haftama giriyorum ben 20sinde iş başım var . herkes için güzel haberler diliyorum
    iş verene mail atmanı tavsiye ederim. Benim iş verenim iş başlangıcımın 20sinden temmuzun başına sarkmasını kabul etti. Zaman kazanmış olursun bir şekilde. En yakın zamanda iyi haberler duymamız dileğiyle.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı WAT-TF? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş verene mail atmanı tavsiye ederim. Benim iş verenim iş başlangıcımın 20sinden temmuzun başına sarkmasını kabul etti. Zaman kazanmış olursun bir şekilde. En yakın zamanda iyi haberler duymamız dileğiyle.
    tesekkur ederim guzel haberler bekliyrm bu hafta

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bugün son haftatama girdim arkadaşlar , eğer açıklanmaz ise amerika bu yaz hayal olacak. 122. günüm bugün bu hafta herkese güzel haberler diliyorum.

Araştırmacı Watçı Leppävaara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün son haftatama girdim arkadaşlar , eğer açıklanmaz ise amerika bu yaz hayal olacak. 122. günüm bugün bu hafta herkese güzel haberler diliyorum.
    Yok dostum yok güzel haber falan geleceği yok bu adi insanlar güzel yazı mahvettiler. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Yazımı boş geçirmeyeyim işe gireyim bari diyorum giremiyorum ya vize çıkarsa diye, e tatile gideyim bari diyorum gidemiyorum ya vizem çıkarsa diye ama yok yok yok. Lanet olsunn. Ne attığım maillere bi cevap alabiliyorum ne de aradığımda düşürebiliyorum konsolosluğu. 15 Haziran'da iş başı yapacaktım sözde . Planlar,hayaller hepsi yalan oldu. Ne için ? Kocaman bir hiççç için. ! Lanet olsun demekten başka diyecek bişey bulamıyorum. Kanser oldum yemin ediyorum,şu bekleyiş beni mahvetti, sağlığımı bozdu. Ya hayır vize vermiyoruz deyin anlarım bunu ya da tamam vize veriyoruz deyin ama bişey deyin artık ama yokkk işte yok. Allah sabır versin bekleyen bütün herkese. İyi günler.
    Konu Leppävaara tarafından (10-06-2013 Saat 01:03 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Leppävaara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok dostum yok güzel haber falan geleceği yok bu adi insanlar güzel yazı mahvettiler. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Yazımı boş geçirmeyeyim işe gireyim bari diyorum giremiyorum ya vize çıkarsa diye, e tatile gideyim bari diyorum gidemiyorum ya vizem çıkarsa diye ama yok yok yok. Lanet olsunn. Ne attığım maillere bi cevap alabiliyorum ne de aradığımda düşürebiliyorum konsolosluğu. 15 Haziran'da iş başı yapacaktım sözde . Planlar,hayaller hepsi yalan oldu. Ne için ? Kocaman bir hiççç için. ! Lanet olsun demekten başka diyecek bişey bulamıyorum. Kanser oldum yemin ediyorum,şu bekleyiş beni mahvetti, sağlığımı bozdu. Ya hayır vize vermiyoruz deyin anlarım bunu ya da tamam vize veriyoruz deyin ama bişey deyin artık ama yokkk işte yok. Allah sabır versin bekleyen bütün herkese. İyi günler.
    haklısın dostum . keşke red alsaydım da bari beklemezdim. bende işten ayrıldım gideceğim diye. şimdi yeni işe gireceğim senin gibi bekliyorum.hala umutla bekliyorum belki diye. bugün arıycam tekrar. yine diyecekler -- malesef ki dosyanız gelmemiş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)