Sercan merhaba, daha önce bir kaç soru sormuştum crestline a gelecektim 10 haziranda.Tekrardan bir kaç sorum olacak;
hatırlarsan 10 haziran gecesi orada olacaktım yani anlayacağın direk kalacağım yere gidip sabahına oryantasyona gelmeliyim.Senden ricam kalacak yer tavsiyesi değil biliyorum hassassın bu konuda ancak o gecelik ve belki de bir kaç gecelik kalacak uygun bir yer önerir misin,3 gün sonra geleceğim ama elimde sadece bir liste var otel-motellerin ve bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.Bir kaç gün içinde karar verip başka bir yere geçeceğim zaten şu evlerini kiralayan kişilerin yardımıyla.
İkinci olarak Şort ve siyah ayakkabı demiştin orada aklım takıldı şort derken kumaş olması falan şartmı ya da ayakkabının tek renk siyah olmasımı yoksa koyu bir renk olması mı gerekli? biliyorum çok ayrıntı ama şuan CIEE nin 800 dolar sınırı var girişte, sıkıntı yaratıyor benim için danışmanım isterlerse kontrol edip programını iptal edebilirler dedi ancak ben bulamadım o kadar parayı 600 dolar gibi bir parayla gelebileceğim.Tek çözüm yolu arkadaşlarımdan borç alıp giriş yaptıktan sonra geri yollamak olacak galiba.Bu konu hakkında bilgin var mı? bir de ben bu durumdayken oradan alışveriş yapmam daha mantıklı geldi sence ne yapmalıyım?
Son olarak Uçuş aktarmaları sırasında air france topiclerine baktım aklıma takılan bir tek amerika içine girdikten sonra Boston-VA uçuşumda bavulları benim aktarmam gerekiyormuş acaba bu doğrumu bir bilgin var mı?
Her şey için şimdiden çok teşekkür ederim bu arada şu forumda yazdıklarına gerçekten minnettarız, bir çok kişiye yol gösteriyorsun.Sabrın için ayrıca teşekkürler

Bookmarks