WAT'ın +'ları Dil okuluna göre daha fazla bence. Nedeni ise şu: Bence Work And Travel'de iki ortama birden girebilirsin. İki ortamdan kastım hem iş hem arkadaş ortamı. dil okulunda ise sadece arkadaş ortamını görürsün. WAT'da iş olarak tecrübe kazanırsın. Ayrıca dilin ister istemez gelişir. Çünkü senin anadilini bilmeyen bir sürü yabancı insanla birliktesin ve bir şekilde onlarla iletişim kurmak zorundasın. Para konusunda da dediğin gibi akmasa da damlar seviyede. Yani hem masraflarını düşürür, hem dilini geliştirir, hemde çevreni büyütürsün. En azından benim fikrim bu yönde. + olarak dil okulunda sanmıyorum ki " Travel " gibi eşsiz bir bölüm olsun.

Work and TRAVEL'de 1 ay boyunca gezmek gibi bir lüksün olacak. Hemde ister Türk ister Yabancı arkadaşlarınla. ailen de bunun bilincinde olacağı için " biz seni oraya dil okuluna yolladık, gezmeye değil" gibi cümlelerde duymazsın. Yaşamı öğrenmiş olursun bir nevi. Yeni dostluklar, farklı kültürler, dolu dolu bir yaz.. Daha neler neler. Work and Travel'deki amacın para kazanmak olmadıktan sonra mükemmel bir macera yaşayabilirsin. Ama yine de tercih senin tabii ki arkadaşım

Bookmarks