Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and travel mı, dil okulu mu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşım geçen sene Kanada'ya dil eğitimi için gitti, dil öğrenmek dışında her şeyi yaparak okul parası dahil 40.000$ harcayarak döndü.

Maddi durumun varsa git çünkü hiç ucuza patlayamayacak emin ol ki. Maddi durumum çok iyi değil, Gramer de kötü diyorsan Türkiye'de dil okula gidip Amerika'ya Work&Travel için gitmen tabi ki mantıklı olanı.

Arkadaşım biraz abartmış olabilir, barlardan çıkmadı kendisi ama 20.000$'dan aza döneceğini hiç sanmıyorum. Ot gibi yaşaman lazım yoksa.

Burda yıllık 2-3 milyara çok iyi kurslara gidebilirsin. Paran varsa ne yapmalıyım diye düşünmen bile hata
    Konu EmreG tarafından (29-05-2013 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı EmreG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım geçen sene Kanada'ya dil eğitimi için gitti, dil öğrenmek dışında her şeyi yaparak okul parası dahil 40.000$ harcayarak döndü.

Maddi durumun varsa git çünkü hiç ucuza patlayamayacak emin ol ki. Maddi durumum çok iyi değil, Gramer de kötü diyorsan Türkiye'de dil okula gidip Amerika'ya Work&Travel için gitmen tabi ki mantıklı olanı.

Arkadaşım biraz abartmış olabilir, barlardan çıkmadı kendisi ama 20.000$'dan aza döneceğini hiç sanmıyorum. Ot gibi yaşaman lazım yoksa.

Burda yıllık 2-3 milyara çok iyi kurslara gidebilirsin. Paran varsa ne yapmalıyım diye düşünmen bile hata
    Benim düşüncem şu. Yarın ya da cuma günü kursa yazılacağım. Ankara Üni. Tömer'in kursuna. Kursa yaklaşık bir sene devam etmeyi düşünüyorum. Kelime bilgim o bir senede ister istemez gelişir. Geriye bir tek konuşma kalır ki onu da WAT tamamlar.

Dil okulunun bence de bir esprisi yok. Sadece para harcayıp geleceğimden adım gibi eminim. Ama WAT daha farklı

Acemi Watçı Freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Wink

Alıntı huntelaar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim düşüncem şu. Yarın ya da cuma günü kursa yazılacağım. Ankara Üni. Tömer'in kursuna. Kursa yaklaşık bir sene devam etmeyi düşünüyorum. Kelime bilgim o bir senede ister istemez gelişir. Geriye bir tek konuşma kalır ki onu da WAT tamamlar.

Dil okulunun bence de bir esprisi yok. Sadece para harcayıp geleceğimden adım gibi eminim. Ama WAT daha farklı
    Kesinlikle katılıyorum bu görüşüne .

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

dil okulları çok pahalı amerika,kanada,ingiltere vs. 15bınden aşağısı patlamz yaşam koşulları fln gider bu fiyatlar üstüne çıkar altına inmez.İng ye gelirsen herhangi bir kursa gidip yazın yoğunlaşmış kurslarla fln çok rahat upper düzeye getirirsin azmine bağlı kelime dağarcığın çok önmli tabi hayatına artık müzik,film,kitap her ortamda ing yi sokmaya gayret et . gidene kadar baya geliştirirsin kendini emin ol. soruna gelirsek wat la o dili konuşan insanların içindesin zaten yurtdısı dil okullarının amacıda bu değilmi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)