Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gramerin eksikse onu geliştirmem lazım dıyorsan dil okulu. ama gramerden yana sıkıntım cok az benım konusmam lazım dıyorsan wat bence. ayrıca 3 ay sadece para harcıcam dıyosun dil okulunda da wat işlerinde öyle iyi paralar kazanan artık çok az dostum. kıt kanaat geçinip dolaşıcaksın ama her turlu eğlenceli dil okulunada gittim wat ta yaptım wat ın tecrübesi tabiki bambaşka. dil okulunda kötü bi yere denk gelirsen hiç bişey olmaz wat ta kötü bi işe denk gelirsen kolay kolay bırakamazssında işte farklı riskleri var. sen ne yapmak istiyorsun. ikisi de farklı tecrübeler.
WAT'dan elbette beklentim "Paranın anasını ağlatıcam olm" değil ama en azından akmasa damlar. Az da olsa masraflarını çıkarma imkanın var. Ama dil okulunda o yok.

Ayrıca gramerim şu an zayıf ama bu haftasonu kursa başlıyorum ve önümüzdeki senenin Nisan-Mayıs'ına kadar da kursa devam edicem. Yani o zamana kadar gramer açığı kapanır diye düşünüyorum ve geriye konuşma kısmı kalacak. Bu doğrultuda da WAT en mantıklısı gibi gözüküyor.

Ama dediğim gibi, gideceğim Myo'nun sınav takvimi biraz saçma. Diyelim seneye de 14 Haziran'da biterse okul, WAT'a gidebilir miyim?