Alıntı Zacc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana göre bu mantıktan uzaklaşmaya bak çünkü başın sıkıştımı sana genelde türkten başka dost yoktur, Çevrende her daim 1-2 tane Türk olması her zaman senin yararına olur.. Diyelim ki içeri girdin kefalet paranı birinin yatırması lazım kim yardımcı olacak, diyelim ki ciddi bi sağlık problemi ortaya çıktı bu ve buna benzer bir çok şey yaşamış ve görmüş biri olarak söylüyorum ki düşünceni değiştirmen senin yararına olur .. Bazı arkadaşlar türkün çok olduğu yerde ingilizce geliştirmek zor diye bir düşünceye takılmışlar tabiki de bütün gün türklerle takılırsan yerinde sayarsın o tamamen sana bağlı bir durum ...
Tabii ki haklısın.

Tamam türkler az da olsa olmalı ama ben "Takılmam olm" desem bile kaptırırım kendimi. İnsan kendini bilmez mi?

Yardım vb. konularda türkler gerekli ama onun harici pek de lüzum yok yani. Ben hiç gitmedim ama şu programa "Kendi ayaklarının üzerinde durma, 0'dan başlama" gözüyle bakıyorum. İngilizce seviyem bir senede toparlanır da gidersem deniyeceğim bakalım, kendim neler yapabiliyorum bakalım diye çok merak içerisindeyim çünkü.