kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı can nerdesın gorunmuyon kaya site kapalıydı ya girmedim ya benimkinin açıklanması lazım işten ayrılacam ya mayıs 31e kadar çok zor durumda kaldım şuan ya napıcam bilmiyorm
canakbay Nickli Üyeden Alıntı kaya site kapalıydı ya girmedim ya benimkinin açıklanması lazım işten ayrılacam ya mayıs 31e kadar çok zor durumda kaldım şuan ya napıcam bilmiyorm aynen zaman cok az kaldı ama bu hafta 2mızkınkı acıklanır inşlah
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı aynen zaman cok az kaldı ama bu hafta 2mızkınkı acıklanır inşlah Artik aciklansin ya aksam mail atabilirim tekrar aramak istemyrm biktm artik
canakbay Nickli Üyeden Alıntı Artik aciklansin ya aksam mail atabilirim tekrar aramak istemyrm biktm artik ara ya mail boşver ):bi fayda vermez ama en azından acıklanmıssa haberın olur anında
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı ara ya mail boşver ):bi fayda vermez ama en azından acıklanmıssa haberın olur anında Yarin ara 2.30-4.00 arasi hemde mail at ikisinide yap sitede numaran gorunmeliydi diye dusunuyrm ara bizede haber ver burdan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks