hocam siz sanırım vize görüşmesine istanbul'da girdiniz, halinize şükredin en azından konsoloslukla temasa geçebiliyormuşsunuz. ben ankara'da ki elçilikten ne maillerime cevap alabiliyorum ne de aramalarım sonucunda karşıma bir muhattap bulamıyorum. acaba ben mi yanlış tarz da mail yazıyorum anlamadım
listenin güncellenmesi muhabbetine gelecek olursak forumda son birkaç gündür defalarca yazdığım gibi ankara'da ki arkadaşlar saolsunlar,bugün tam 17 gün oldu 17 gündür listeyi güncellemediler.
İstanbul, öğlen attığım mailime 3 saat sonra cevap verdi tabi sonuç hüsran.. Klasik Copy/paste cevap verildi. Zannımca attığım maili bile düzgün okumadılar çünkü belirttiğim hususa hiç değinmemişler bile malum numaranın pending olarak gözükmeme durumu.. Artık beklemekten başka yapacak hiçbir şey yok maalesef resmen sinir harbi.. 1-1.5 aya kadar açıklanmazsa plan program çöpe gidecek gibi gözüküyor :/
Gelen cevabı merak edenler için,
"Idari isleminiz henuz sonuclanmamistir. Dosyanizin islemlerini yakindan takip etmekteyiz. Isleminizin sonucunu alir almaz referans numaranizi internet sitemizde yayinlayacagiz."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks