Alıntı yildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evett gerekli. cok tesekkurler bu yontem cok iyi. ama sitelerin adini yazarsanizda iyi olur

Birde yalniz basima neler yapabilirim ? Balik tutmaya basladim arasira gidiyorum ve birazda arkadasliklar edinmem lazim

tekrardan cok tesekkurler hepinize
Balik tutmak eglencelidir ancak ABDde sirf canin istedi diye balik tutamazsin, tabi bu eyaletten eyalete degisiklik gosterebilir. Basini yine beladan uzak tutmak istersen balik tutma yetki lisansi al, sanirsam yillik 35 dolar gibi bir ucreti var fiyattan cok da emin degilim, ama lisanssiz balik yakalar iken yakalanir isen ticket(ceza) verebilirler bu ceza da sadece para cezasi olur, ha ben lisansla falan ugrasmam ceza da gelirse hosgelsin sefa gelsin diyor isen senin bilecegin is.

Dating websitelerini buraya yazayim madem sayet boyle bilgiler vermek forum kurallarina aykiri ise forum yoneticileri lutfen konumu editleyip beni de uyarsinlar. Yanilmiyor isem link paylasimi ya da bazi sitelerin ismini vermek o sitenin sahibi degil isen ya da bu bilgiden reklam yapma ya da nema elde etme olanagin yok ise ve hatta verilen bilgide birini on plana cikarma ya da karalama kampanyasi yok ise sakincasiz diye dusunuyorum.Yine de yaniliyor olabilirim. Buyrun site isimleri

-plentyoffish
-areyouinterested
-speeddate
-datehookup