Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Teksas-Galveston..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Deadline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki son olarak , Houston-Galveston arasındaki ulaşım türleri neler ? University apartments in salı ve perşembe günleri pick-up servisi varmış galiba , onun dışında kendimiz adaya ulaşmak istesek en iyi yolu hangisi olur ?
    Sali persembe gunleri pick up i oldugunu bilmiyordum. Sanirim oyle bisi yok. Isteginize gore gelip aliyorlar.Konaklama ile irtibat halinde olun 100 dolara houston havalimanindan yurda kadar getiriyor. Ben bu sene araba kiralayip da gitcem bir gun takilip ertesi gun de arabayi teslim ederim bu kadar basit Taksiler filan de var orda pazarlik yapip 100-150 dolar civari bir tutara gelirsiniz yurda. Bir kac kisi olursaniz daha avantajli olabilir.
    Konu captain89 tarafından (05-04-2013 Saat 07:24 PM ) değiştirilmiştir.
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sali persembe gunleri pick up i oldugunu bilmiyordum. Sanirim oyle bisi yok. Isteginize gore gelip aliyorlar.Konaklama ile irtibat halinde olun 100 dolara houston havalimanindan yurda kadar getiriyor. Ben bu sene araba kiralayip da gitcem bir gun takilip ertesi gun de arabayi teslim ederim bu kadar basit Taksiler filan de var orda pazarlik yapip 100-150 dolar civari bir tutara gelirsiniz yurda. Bir kac kisi olursaniz daha avantajli olabilir.
    Hocam ayın kaçında houston da olursunuz denk gelirse beni de alın da birlikte gidelim. Katkı yaparım her türlü
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ayın kaçında houston da olursunuz denk gelirse beni de alın da birlikte gidelim. Katkı yaparım her türlü
    Haziranın 10 unda houstondayım. Büyük ihtimal araç kiralayıp da galvestona geçeceğim. Yakın tarihlerde giden varsa haberleşelim.
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)