arkadaslar galveston schlitterbahn water park hakkında bilgisi olan varmı? bu yaz orda çalışacağım![]()
arkadaslar galveston schlitterbahn water park hakkında bilgisi olan varmı? bu yaz orda çalışacağım![]()
merhabaa
ben schlitterbahn da çalıştım 2007 de.ilk başlarda çok zor gelmişti ama sonra acayip güzel geçti.doug white la tanışıcaksın mutlaka bütün parktan o sorumlu.babası askermiş ve incirlik üssünde görev yapmış.çok iyi türkçe biliyo.eğer henüz gitmediysen giderken 7gün götür çok hoşuna gidecektir)onun dışında chris williams diie bir sorumlu var o da çok yardımcı olucaktır.parktaki herkes çok iyi..gittikten sonra hangi işi yapacağını sölersen o bölümle ilgili ayrıntılı bilgi verrebilirim.liderlerin ve supervisor larınla ilgilii
))schlitterbahn a bizden selamlarrrr
Geçen sene,Schlitterbah'ın hemen yanındaki Moody Garden Resort'ün Terrace Restorantında garson olarak çalışmıştım.Bir çok arkadaşım orda çalışıyodu,sana şunu söyleyebilirim,eğlenerek para kazanacağın bir yer,ki kaldığın yerde çok fazla uzak değilse,çok rahat edersin.Iyi bak kendine!
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks