yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw![]()
yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw![]()
ewet amerikada oLcak canım ama önce online bi testten geçmemiz gerekio.. Onlar bize şifremizi yollicaklar onunla giriş yapıcaz sisteme ve soruları cevaplicaz eğer 80nin altında alırsak oryantasyona katılıcaz ama oryantasyon sonunda yne geçemezek o zaman bonus uygulaması yatar arkadaşım ben böle anladım![]()
pamela![]()
bnce de hep beraber yapaLm canımhehe teknolojinin imkanlarndan sonuna kdr yararLanmak Lazm
yok sadece bize özel diiL her böLme mewcut ki böLümünüze göre oryantasyonun uzunLugu deişeblir yazıodu yani işkence hepimz için
bi mail daha atmışlar nasıL gidebiliriz oraya gittiğimzde iLk neLer yapmaLıyız nereLerden neLer haLLetmemz Lazm işte mesela insan kaynaklarnda önce aLkoL uyuştrucu testine fln gircekmsz fLn snra başka bi bölme gidip bişiler imzalıoruz snra yne başka departmandan kıyafet temn edioruz onLarı yazmışlar not aLdm gdince zorLk çekmeyeLim turist ömer durumuna düşmek istemedm
hehe
pamela![]()
yaw hersey bı kenara pamela yaw bnm walla uykularım kacmaya basladı yaw bu egıtımde bız mısal yanlıs anlarsak dusunsene mesela mıllenıum force dasın we kemerı tam takamadın falan bı aksılık oldu 2 olu 5 yaralı:P saka bı yana yanı ole aksaklılklar olurmu dersın yaw tehlıkelı oyuncaklar cunku bıde oralarda mahkemelık olmayalımbole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba
![]()
yok güzelim biz kemerle uğraşmicazkatzem18136 Nickli Üyeden Alıntı
tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu
kemer bizm işimz diiL mahkemeLk oLmaıs
hem bu kdr insan yapmış bizde yaparız eLbet
![]()
pamela![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks