Work and Travel
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw
    ewet amerikada oLcak canım ama önce online bi testten geçmemiz gerekio.. Onlar bize şifremizi yollicaklar onunla giriş yapıcaz sisteme ve soruları cevaplicaz eğer 80nin altında alırsak oryantasyona katılıcaz ama oryantasyon sonunda yne geçemezek o zaman bonus uygulaması yatar arkadaşım ben böle anladım
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet amerikada oLcak canım ama önce online bi testten geçmemiz gerekio.. Onlar bize şifremizi yollicaklar onunla giriş yapıcaz sisteme ve soruları cevaplicaz eğer 80nin altında alırsak oryantasyona katılıcaz ama oryantasyon sonunda yne geçemezek o zaman bonus uygulaması yatar arkadaşım ben böle anladım
    hadi yaaaaa:SS ama sen cok fena anlamıssın:S yaw toplaşıp yapalım bnce teknolojınn acıklıklarından yaralanmıs oluruz:P yaw saka bı yanada bu işkenceler bız rıde host oldumuz içinmi yoksa food hostlara falanda warmı??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi yaaaaa=SS ama sen cok fena anlamıssın=S yaw toplaşıp yapalım bnce=D teknolojınn acıklıklarından yaralanmıs oluruz=P yaw saka bı yanada bu işkenceler bız rıde host oldumuz içinmi yoksa food hostlara falanda warmı??
    bnce de hep beraber yapaLm canım hehe teknolojinin imkanlarndan sonuna kdr yararLanmak Lazm yok sadece bize özel diiL her böLme mewcut ki böLümünüze göre oryantasyonun uzunLugu deişeblir yazıodu yani işkence hepimz için bi mail daha atmışlar nasıL gidebiliriz oraya gittiğimzde iLk neLer yapmaLıyız nereLerden neLer haLLetmemz Lazm işte mesela insan kaynaklarnda önce aLkoL uyuştrucu testine fln gircekmsz fLn snra başka bi bölme gidip bişiler imzalıoruz snra yne başka departmandan kıyafet temn edioruz onLarı yazmışlar not aLdm gdince zorLk çekmeyeLim turist ömer durumuna düşmek istemedm hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnce de hep beraber yapaLm canım hehe teknolojinin imkanlarndan sonuna kdr yararLanmak Lazm yok sadece bize özel diiL her böLme mewcut ki böLümünüze göre oryantasyonun uzunLugu deişeblir yazıodu yani işkence hepimz için
    bi mail daha atmışlar nasıL gidebiliriz oraya gittiğimzde iLk neLer yapmaLıyız nereLerden neLer haLLetmemz Lazm işte mesela insan kaynaklarnda önce aLkoL uyuştrucu testine fln gircekmsz fLn snra başka bi bölme gidip bişiler imzalıoruz snra yne başka departmandan kıyafet temn edioruz onLarı yazmışlar not aLdm gdince zorLk çekmeyeLim turist ömer durumuna düşmek istemedm
    hehe
    yaw hersey bı kenara pamela yaw bnm walla uykularım kacmaya basladı yaw bu egıtımde bız mısal yanlıs anlarsak dusunsene mesela mıllenıum force dasın we kemerı tam takamadın falan bı aksılık oldu 2 olu 5 yaralı:P saka bı yana yanı ole aksaklılklar olurmu dersın yaw tehlıkelı oyuncaklar cunku bıde oralarda mahkemelık olmayalım bole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem18136 Nickli Üyeden Alıntı
    yaw hersey bı kenara pamela yaw bnm walla uykularım kacmaya basladı yaw bu egıtımde bız mısal yanlıs anlarsak dusunsene mesela mıllenıum force dasın we kemerı tam takamadın falan bı aksılık oldu 2 olu 5 yaralı=P saka bı yana yanı ole aksaklılklar olurmu dersın yaw tehlıkelı oyuncaklar cunku bıde oralarda mahkemelık olmayalımeek bole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba=p
    yok güzelim biz kemerle uğraşmicaz tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu kemer bizm işimz diiL mahkemeLk oLmaıs hem bu kdr insan yapmış bizde yaparız eLbet
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yok güzelim biz kemerle uğraşmicaz tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu kemer bizm işimz diiL mahkemeLk oLmaıs
    hem bu kdr insan yapmış bizde yaparız eLbet
    ohh beaaa hadı yaa bn nıe ole bılıodum pekı nese ii oldu mılletın hayatıyla oynamak ıstemem ee sennde yarın wıze gunn yanlıs hatırlamıosam hadı bakalım yarın su dananın kuyrugunu koparda gel ii haberlerını beklıyorum=))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)