arkadaslar merhaba;
foruma bi arkadasimin(fatih255) tavsiyesiyle uye oldum,. ve bu baslik altinda yazilan mesajlari okudum. oncelikle shinoda nickli arkadasin yazdigi mesaji gorunce sasirdim cunku bu, ogrencileri havaalanindan konaklama yerlerine transfer projesini ben ve arkadasim fatih255 uzun bir suredir planliyorduk ve gercektende hayata gecirmeyi dusunuyoruz.. bu yaz icin yalnizca kendimize iki havaalani belirledik 1. si madison dane county airport tan cevre sehirlere, 2. si de newyork JFK airporttan cevre sehirlere duzenlenecek hizmet..
madison icin su anda 2 kisiyiz ben ve fatih, biz gectigimiz yaz wisconsin dellste work and travel programina katildigimiz icin bolgeyi biliyoruz ve ulasimin disinda ogrencilere konaklama konusunda yardimci olmayi ve bolge hakkinda her turlu bilgiyi vermeyi planliyoruz..
JFK da ise 2 arkadasimiz hizmet verecek, bu arkadaslarimizda daha once work and travel yaptiklari icin o bolgeyi biliyorlar ve su an new jersey de yasiyorlar dolayisiyla verecegimiz hizmetin tum ogrencilerin yararina olacagini dusunuyoruz..
bu proje hakkinda herkesin pozitif veya negatif gorusunu merak ediyorum,..