Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da düşündüğümüz proje hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı fatih255 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fikir kimden çıktı shinoda???
    yarı yarıya ruslardan çıktı diyebilirim. onlar wat öğrencilerini değil de normal rus vatandaşlarını 10 ar kişilik veya otobüsle farklı eyaletlere istedikleri noktaya bırakıyordu. Burdan giderken yanımda bir rus bayan vardı fikri ona borçluyum.

wat öğrencileri için böyle bir şey yapan firma görmedim ilk biz gerçekleştireceğiz.

yalnız öyle bir sormuşsn ki fikri bir yerden almış gibi hissettim kendimi yapan şirket

varsa bilmiyorum henüz, zannetmiyorum da
    admin (at) turkishwat.net

Turkishwat Mover
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarı yarıya ruslardan çıktı diyebilirim. onlar wat öğrencilerini değil de normal rus vatandaşlarını 10 ar kişilik veya otobüsle farklı eyaletlere istedikleri noktaya bırakıyordu. Burdan giderken yanımda bir rus bayan vardı fikri ona borçluyum.

wat öğrencileri için böyle bir şey yapan firma görmedim ilk biz gerçekleştireceğiz.

yalnız öyle bir sormuşsn ki fikri bir yerden almış gibi hissettim kendimi yapan şirket

varsa bilmiyorum henüz, zannetmiyorum da
    "merhaba 2008 yazında wisconsin dells'e gidecek olan arkadaşların madison havaalanından wisconsin dell's e transferleri ucret karsılıgı yapılacaktır.ilgilenenler benimle irtibata geçebilir. " 03.02.2008'de yazdığım yazı
    ayrıca aynı işi JFK'da da yapacağız hatta bunu fiorexe soyledim 2 gun once.ne hikmettir ki sende bugun yazmıssın.ama neden yazdın diyemeyiz tabii.aynı işi bizde yapacağız ama sadece NY ve NJ içinde...

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı fatih255 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "merhaba 2008 yazında wisconsin dells'e gidecek olan arkadaşların madison havaalanından wisconsin dell's e transferleri ucret karsılıgı yapılacaktır.ilgilenenler benimle irtibata geçebilir. " 03.02.2008'de yazdığım yazı
    ayrıca aynı işi JFK'da da yapacağız hatta bunu fiorexe soyledim 2 gun once.ne hikmettir ki sende bugun yazmıssın.ama neden yazdın diyemeyiz tabii.aynı işi bizde yapacağız ama sadece NY ve NJ içinde...
    o duyurunu daha önce okumadım.

Aslına bakarsan bu düşünce çoktandır bende vardı. Konuyu fiorex'e açtım ve aynı şekilde düşünenlerin olduğunu öğrendim. Açıkçası yanlış anlaşılmalara neden olmasın diye fiorex'i işin içine katmadım ki bu olayla uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece planımı açıklama gereği duydum. Sonuçta wat öğrencilerine şimdiye kadar görmedikleri hizmetleri yaşatmayı planlıyoruz. Bu konuda sizde çalışma içinde olursunuz hatta çalışmalarınızı duyurmaktan memnuniyet de duyarız. ortak çalışmalar da yaparız. Dediğim gibi sonuçta bundan türk watçılar yararlanacak. Otobüslerle öğrenci de taşımıyoruz 10'ar kişilik araçlar bunlar
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)