Merhaba arkadaşlar
Ben Amerika'dan sonra Meksika'ya geçicem ama vize ve geçişle ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var.
1)Pasaportumdaki Usa vizesi yeter mi?
2)Meksika vizesi almak kolay mı?
Bildiğiniz şeyleri banada anlatırsanız çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar
Ben Amerika'dan sonra Meksika'ya geçicem ama vize ve geçişle ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var.
1)Pasaportumdaki Usa vizesi yeter mi?
2)Meksika vizesi almak kolay mı?
Bildiğiniz şeyleri banada anlatırsanız çok sevinirim...
istersen bi goz at http://www.turkishwat.net/forums/sho...=multiple+vize
vizen multiple'se o zaman meksika sinirini 50 km gecebilirisin,50 km sonra meksika vizesi alman gerekiyor.
rus wat forumunda boyle yaziyor.
50 km mi? ama ben nerdeyse Belize'ye kadar gidicemYani bu durumda vize almam gerekli?Peki bu vizeyi rahat rahat alabilecekmiyim?Alan varsa banada bilgi versin lütfen??
vizesiz'de gidenler var.zor durumda rusvet![]()
rus wat forumunda bide soyle bisey yaziyor.
wat ogrencileri meksikayi ziyaret etmek icin Ds formununu gittiginiz sirketin ofisine yeni bir imza icin gondermeniz gerekiyor.
Neyi niçin imzalayacaklar acaba?Bide ona baksana![]()
burdan gıderken meksıka vızesı alıp gıtmen lazım orda vıze alamazsın yanı en son oyleydı..burdan meksıka ıcın cok kolay vıze alırsın hıc sorun olmaz..
Evet bende öyle yapacaktım ama bana ordan alman gerekli dediler.Çünkü vizeyi aldıktan sonra 3 ay içinde kullanmam lazımmış ama ben kullanamayacağım o yüzden ordan alman gerekli dedi bana burdaki konsolosluk.
hazıranda gıderken alırsınız vızeyı sızde..hazıranda gırersın gorusmeye..sıra falan yok meksıka konsoloslugunda zaten hazıranda alırsınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks