Arkadaşlar merhaba. Şirketim dün bana bir mail atmıştı sizinle paylaşmak isterim.
Her yıl düzenli olarak ABD Konsolosluğunda acentalar ve konsolosluk yetkilileri ile yaptığımız toplantıyı, bu sene TC Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nda bir çok bakanlık yetkilileri ile gerçekleştirdik. Bu, programa verilen önemin arttığını ve değişen kuralların ne kadar önemli olduğunu gösterir bir unsur.
Bu sene yapılacak olan bir yenilik ise; acentalar ile yapılan toplantının bir benzerini siz katılımcı öğrenciler ile yapılacak olması. 8 Mart ta siz öğrenciler, konsolosluk yetkilileri ve bakanlık görevlilerinin katılacağı bir toplantı organize edildi.Toplantıda, programın değişen kuralları size anlatılacak ve sizlerin fikirleri dinlenilecek. Toplantının tarih-mekan detayları aşağıda belirtilmiştir. Bu toplantıya her acentadan sınırlı sayıda öğrenci katılacağı için toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar en geç 25 Şubat’a kadar bana dönüş yapsın.
Not: Toplantıyı sadece dinlemek için değil, aktif rol alıp, fikirlerini rahatça ifade ederek programın işleyişine yardımı olacağını düşünen arkadaşların katılması önemlidir.
Toplantı Tarihi:
08.03.2013 / Cuma
Toplantı Başlama Saati:
14.00
Toplantı Yeri:
T.C. BAŞBAKANLIK
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı
Adres : Oğuzlar Mah. Mevlana Bulvarı No: 145
P.K: 06520 Balgat - ANKARA - TÜRKİYE
Harita için:
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı - İletişim
Sizede böyle bir mail geldi mi ? Geldiyse gitmeyi düşünenler var mı ? Evim bu adrese yakın olduğu için ben gitmeyi planlıyorum. Gitmeyi isteyipte gidemeyenlerin soruları varsa orada sorabilirim. Geldiğimde de cevapları yazarım![]()
Bookmarks