Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakma bi kaç gündür zaman bulupta giremedim nete.Senin dediğine göre houseman işi bu.Yani housekeeper a yardım ediyosa.Housemanlik iyidir.Yani housekeeper a göre daha rahatsın.Öyle her dakka eğil kalk filan yok.Bide sabit bi işin yok en güzel yanı o.İstersen tüm oteli dolaş kimse sana niye burdasın demez.Müdür göndermiştir temizlik için vs..spa salonundan spor salonuna otelin çatısından araba park yerine kadar her yerde görevlendirilebileceğin bi iş.Sıkıcı değil.Elinde telsiz,diğer houseman ve supervisorlarla ve müdürle iletişim içerisindesin sürekli.Tabi meşhur front desk var bide.Müşteri ön büroya isteğini söyler ön büroda housekeepinge.Mesela günün "Front desk to housekeeping" diye bi telsiz anonsuyla başlar ve bitmez.sürekli bişeyler getir götür yaparsın,housekeeperların arabalarını yedekler kirlilerini alırsın.Zamanın olursa onlara yardımda edersin.Yani sürekli yürüme halinde olduğun diğer insanların yanına gidip onlara yardım ederken sohbet edip arkadaşlığı geliştirebileceğin ve ing olarak pratik yapabileceğin bi iş.Tek negatif yanı tip olmaması yada çok az olması.Çünkü tipler genelde odaya bırakılır ve onuda haliyle housekeeper alır.Bunu dert etmezsen houseman işi bi erkek için çok kolay yapılabilecek bi iştir.Tek sorun sabah temiz çarşaf ve havluları katlara yedeklemek.250-300 kg lık bi arabayı sürüklemek zorunda kalıyosun.Bide koridorlarda housekeeper arabası olunca tam bi işkence oluyor.Benimde aklıma gelen detaylar bunlar,yine merak ettiğin bi yer olursa çekinme sor
eyvallah birader ilgin için tşk ederim.Girdik bi yola gidiyoruz bakalım anlattığına göre sıkıntıları olsada (ki sıkıntı her işte olur hiç bi işte yatmıyosun)güzellikleride varmış benim için daha çok iş dışındaki ortam önemli zaten tek gidiyorum bide ama virginia beach türk kaynıyo diyolar bi nebze rahatım o yüzden sap gibi kalmam yani