Work and Travel
Toplam 298 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housekeeping

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benim wilderness resort da ingilizce seviyesi advanced yazıyordu benimde iyi ingilizcem güveniyorum yani ingilizce öğretmenliği okuyorum 2.senem ayrıca 1 sene hazırlık okudum daha önce otelde de resepsiyonluk yapdım ama amacım ingilizce de pratik yapmaktı çok fazla yapamıycam sanırım ...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Tiryaki92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BNm ingilizce seviyem intermediate iş seçimini yapmadım ama danışmanımın konuşmalarından anladığım kadarıyla beni housekeeper olarak yerleştirecek pre intermediate olan bir tanıdığım ar o da kasiyer olarak gitcem dedi başka bir şirketle bnmde kafam da bi çelişki oluştu ?
    Pre intermediate bi ing ile kasiyerlik çok zor olur.Kasiyerlik sadece para al para üstü ver değil.Olaki kasada açık çıktı derdini anlatman gerekir,müşteriyle konuşman gerekir.ing geliştirmeyi sadece iş ortamında olacak diye düşünme,sosyal ortamda çok daha fazla geliştirirsin ingilizceni.8 saat çalışsan 8 saat uyusan geri kalan 8 saatte tamamen sana bağlı.Evde oturup facebook twitter takılıp dizi izlersen pek bi ing gelişmez.Tek başınada olsan bara git,eğlence merkezlerine git,konserlere git bişeyler yap.İş yerinde belli kalıplar öğrenilir.Ama günlük yaşamda çok daha fazlası.
    Alıntı KEREMYK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim wilderness resort da ingilizce seviyesi advanced yazıyordu benimde iyi ingilizcem güveniyorum yani ingilizce öğretmenliği okuyorum 2.senem ayrıca 1 sene hazırlık okudum daha önce otelde de resepsiyonluk yapdım ama amacım ingilizce de pratik yapmaktı çok fazla yapamıycam sanırım ...
    Yukardaki mesajda dediğim gibi eğer ing iyi ise zaten kendiliğinden ortam kurarsın.Eğer sendeki ing kabiliyetini farkederlerse zaten pozisyonunu değiştirirler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)