Şimdi burada arkadaşımız isim soruşturmasına kalmış. Beni çok korkutan birşey var. Şimdi ben daha 14-15 yaşında iken zamanında bana bir mail geliyor ve ben tabi o zamanlar fazla şey anlamadığım için tıklıyorum ve o mail benim ip adresimi falan acayip bi şekilde ele geçiriyo tabi o zamanlar kafada basmıyo sabah 8 de eve polis falan basmıştı bizdede o zamanlar 3 tane bilgisayar vardı hepsini toplamışlardı heryeri aramışlardı sonra beni karakola götürmüşlerdi çünkü direk hakkımda şikayet vardı. Karakola gittiğimde beni çocuk istismarından suçlamışlardı bir kişi benim msn adresimi kullanarak yabancı kişilere falan yazmış ki ben o zamanlar onlarla falan hiç konuşmazdım İngiltereden dava falan açılmıştı interpol giriyo yani olaya neyse ifademi verdim işte ben böyle bişey yapmadım msn konuşmalarını çıkarrtılar falan ben bunları yazmadım dedim. Olay öyle kapanmıştı taaa ki ben 18 yaşına gelipte geçen aylarda ehliyetimi aldığım zaman memurun bana '' senin böyle bi olayın var mıydı?'' demesi ile aklım o kadar karıştı ki anlatamam. Yaklasık 2 aydır falan aklımda sadece bu. Gecenlerde ehliyet almak için işte adli sicil kaydımı falan aldığımda hiç bişey yazmıyodu. Sorun olur mu gerçekten çok merak ediyorum ve yapmadığım halde utanç duyduğum bişey. Şimdiden teşekkürler.
Bookmarks