[QUOTE=ewerest;177469]
Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni de aradılar 2 gün önce not ortalamamı sordular 2 nin üzerinde mi diye 2 nin üzerinde olunca çok üzerinde durmadı danışmanım ama soru öyle 2 nin üzerinde değilse kesin katılamazsın ciddiliğinde değildi. Tabi bu sadece benim görüşüm kimseyi yanıltmak istemem tabi en iyisi danışmanla konuşmak. Böyle bi uygulama hem saçma hem de adil değil her üniversitenin ortalması aynı değilki yani, hem hadi 1.99 olsa nolacak yani insiyatif alınabilecek bi durum mu yoksa kesin bişey mi eğer kesin ise cidden çok saçma bir uygulama olmuş.[/QUOTE

ben nerden biliyim daha dün aradı mülakatı geçmişisin tebrik ederim dedi bu gün aradı zaten konslosluktan red yiceksin programı ıptal edelım dedı burda sormadakı amacım acaba bnm gıbı olan arkadaşlar dan programı ıptal edılen var mı onu öğrenmek yoksa sadece bnm şirketime ait olan bi uygulama
Arkadaşım bence sen en iyisi konsoloslukla bi konuş çünkü öyle bişey olsa burası dolar taşardı diye çoğu kişinin ortalaması 2 civarında oluyo çünkü yani bi tek bizim şirket mi böyle bi uygulaması var anlaşılması zor bi durum dolayısıyla insanın aklına komplolar geliyor. Senin işe yanlışlıkla 2 kişi için ayırtıp senin notun düşük olunca da böyle bişey mi yaptılar gibi birçok şey gelebilir insanın aklına yani.