25 haziranda giden var mı?
25 haziranda giden var mı?
redlabel hillside tercih etmemizin sebebi mesafesi cok uzak degıl ama cok yakında degil haftalık 75 dolar.şirketimiz ayarladı ama değiştirebiliriz ordaki koşullara göre cunku burdan ne kadar bakarsan bak motellerin iyi olup olmadıgı kesin bir sekılde bellı olmuyor.en azından alısma sureci (10 -15 gun) bizi orda idare etsin daha sonra daha guzel ve yakın bi yer bulursak oraya geceriz.
2010 da ride operator olarak çalışmıştım.
Mick bu sene de gitmeseydi iyiydi be, şimdi kıl biri gelir daha çok uğraştırsa diye korkuyorum. Hiç değilse kafa adamdı Mick.
Parkın güvenliğinin işi neymiş ya, bu nasıl bir paranoyadır arkadaş. Zaten zamanında o kadar sövdüm bu parka, ne diye bir daha gidiyorsam...
WohL isimli arkadaş ordaymış, bilgi verirse güzel olur sorumlu kimdir, nedir, ne değildir, kimlerdendir diye.
alper beni tanıyosun kanka kendimi ifşa etmiyim burda mick le çok olaylar yaşadım benama hiç bilmediğimiz insandan daha iyidir . merak ediyorum mick olmazsa millet ne yapacak orda herşeyle ilgileniyodu adam.ondan daha iyi kimse yürütemez orayı bakalım görücez nasıl olacak
Arkadaşlar hepiniz gidip dönmüşsünüzdür şimdiyeBana da ilk gelen iş Six Flags CA oldu. Memnun kaldınız mı? Kazancınız yetti mi? Geri hiç para getirebildinizmi? Bana saatlik 9$ haftalık 32 saat, günlük 16$ kira diyor. Ne düşünüyorsunuz
(ilk mesajımdır saygılar.)
work and travel a para getirmek icin kaydolduysan hata yaptin. Bastan bunu soyleyim bu program calisip amerikada 3-4 ay kalip alisveri s yapip gezip eglenip sonra da ulkeye para getirilecek program degil. Verdiginiz parayi asla geri almayacak sekilde vereceksiniz , orda yasayp gezip gorup geleceksiniz. Work and travel budur.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Para geri döndürmekten ziyade peki orda harcayabilecek kadar paranız oldumu bu işten? Yani ben dönerken laptop ve iphone almayı ve param kalırsa benimkinden daha iyi bi fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.
Şöyle toparlıyım o zaman, orda doya doya harcayabilecek kadar para kazanabildinizmi?
eglence parki isleriyle bu soyledigin kadar para kazanilmaz. sirf o soylediklerin 2000 dolar eder. bunun yaninda kiyafet alincan travel yapican ayni yere cikiyor o paralar wat da yok.Orada yasarsiniz biraz para biriktirirsiniz. elektronik alisveris , kiyafet alisverisi ve travel olmak uzere 3 sey icin harcarsiniz. hangisine yonelirseniz en az birinden vazgecmeniz gerekecektir. Eger daha cok para kazanmak istiyorsaniz mutlaka ikinci is bulmalisiniz bu da siz de biter. cekinmeden kapi kapi dolasip ikinci is arayacaksiniz.
merhaba arkadaşlar bu sig flags mülakatları zor mu oluyor?
akradaşlar eğlence parkı mülakatlarından kasacak bir durum yok..mülakat demeye de bin şahitsonuçta orda bulunan herhangi bir ride a gidip gün boyu orda kalıp sadece düğmelere basacaksınız o kadar..tabi müşterilerle arkadaş olmak da sizin sosyal olup olmadığınıza kalmış
![]()
---wat where amazing happens---
arkadaşlar yazdıkarınızı okudum bende bikaç bişey sormak istiyorum. bende bu sene gix flags magic mountaıne de lifeguard olarak çalışmak istiyorum nasipseşirketim işfuarına davet etti ve 9 şubatta görüşmem var. daha önce bu fuara katıldıysanız işverenlerin tutumu soru stilleri ve nelere dikkat ettiklerini yazarsanız sevinirim... görüşme ne kadar sürdü bunuda belirtirseniz iyi olur; şimdiden teşekkürler
![]()
arkadasim lake george daki six flags e gidenlr tanismak icin konu acmis gecen yil devamina israrla baska bir parkla alakli bilgi ariyorsun. mevcut konu ustunden devam edersen daha iyi olur.
herkese selamlar!!
bu sene great escape te çalışacak olan arkadaşlarla tanışabiliriz.![]()
Selamlar efem ben ve benim 3 arkadaşım daha bu yaz great escape de olacazGidiş ne zaman senin?
19 haziranda.ya sizin?
Biz 10 Haziranda İstanbul'dan gidecez hayırlısıyla..
Valla çalısanları bılmem ama burası hakkında sunu dıyebılırım; konum olarak cok guzel bır yerde ama ısletmeden ve kalıtesınden suphelerım cokca.
artık yapacak heeeç bi şey yok gidip görecez![]()
Katılıyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah![]()
Arkdaslar merhaba, six flags te calisacsklar icin konaklama konusunda yardimci olabilirim.
Seçenekler ne tam olarak ya benim aklımdaki soru da bu zaten.. Biz 2 kız 2 erkek arkadaş gidecez de eve çıkma durumları falan nedir ne değildir bir bilgi verebilir misin? Ya da diğer alternatifler konusunda. Şimdiden teşekkürler![]()
arkadaşlar işi seçtim georgia daki six flags e gidicem. beni bilgilendirebilecek biri var mı acaba ?
MerhabaThe Great Escape'deyim Bu sene
![]()
yurt haftalık 65$ daha uygun yada aynı fiyata daha iyi kalacak yerler var mı
Şirket bize bir ulaşım yolu önerdi ,Amerika da bizi karşılayacak ve lake george a kadar bırakacak bir servis varmış. Daha doğrusu amerika da new york ve çevresi için bu şekilde servisler koyan bir Türk ile iletişime geçtik. Konuştuktan sonra mantıklı bir yol olduğunu düşündük ve bilgilerimizi verdik kendisine. Yani JFK'dan bizi karşılayıp servisle direk lake george'a götürecek..
bende aynı şekilde yaptım ama forumda filan araştırdım benimle aynı tarihte gidecek daha kimse yok sanırım.
bende yazın six flags the great escape deyim)
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks