Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yaşadıklarımı anlatıyorum burda insanlara yanlış bilgi verdiğim falanda yok benim bulunduğum eyalettte kabul etmiyolardı.Adamların keyfine karısamıyosun ayrıca türk ehliyeti konusuna gelince polis cevirmesine takıldım türk ehliyetiyle araba kullanamazsın deyip ticket verdi bana dmvye gittiğimde mahkemeye vermen lazım normalde olmuyo dedi ama mahkeme zaten aylarca sürüyo yani sen burda emin konusarak insanları riske atıyosun en iyisi sorup hareket etmeleri cok basit bi olay gibi anlatma araba alma olayını bence cok riski var.ayrıca orda kanun koyucular ne esiyosa ona göre davranıyolar
bak kardesim , birincisi yanlis yonlendiriyorsun tekrar soyluyorum. sakin araba almayin soyle yapmayin filan diyemezsin cunku yanlis soyluyorsun. Dunyanin belkide en kolay araba alinip satildigi yerdir Amerika. Ehliyete gelirsek , Amerikada tum eyaletlerde 6 aya kadar Turk ehliyeti gecerlidir. Bunu bil. Bizzat mahkemeye cikmis biri olarak soyluyorum. Her polis ve her gorevli kurallari bilmiyor. Polis beni mahkemeye yolladi mahkeme ozur dileyerek geri gonderdi. Konustugumuz seylerin alti dolu merak etme. Yanlis bilgi verdin duzelttik, hemen atarli konusmaya gerek yok. Tek bir olay yasamissin direk sakin yapmayin , uzak durun diyorsun tabiki duzelticem bunu. Neyse araba konusunu bastan sona okuyan ogrenciler araba alim satiminin nasil oldugunu gayet iyi anlayacaktir.