Keşke öğrenci olsam da tekrar wat a katılabilsem![]()
Keşke öğrenci olsam da tekrar wat a katılabilsem![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Pasaport ve biraz maddi sıkıntıdan dolayı. Ve şuan çalışacağım yere göre ingilizcem fazla vasat :/
Edit: ELT'e mesaj atmıştım şunu dediler.
Peki ben şirketle job offerımı en kısa sürede yapsam Ds formumu kaç gün içerisinde teslim edebilirsniz? Mart ayında vize işlemlerimi halletmek istiyorum çünkü.
Konsolosluk vize görüşme tarihlerini belirliyor.Bu nedenle mart veya nisan ayı olarak tam gün veremeyiz biz en kısa sürede getirmeye çalışırız ama konsolosluk görüşmesi için tarih bekleyebilirsiniz.
Ücret: 900 Dolar.
Neden gün veremiyolar çünkü belgelerim geldiği zaman hemen vizemi ve biletlerimi almak istiyorum heyecan hat saffada![]()
Konu AcemiWAT tarafından (24-11-2012 Saat 02:25 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
birincisi daha ucuz firmalar var iyi arastir eger senin icin sponsor onemi yoksa tum firmalari arastir en ucuzunu sec ve 1 ay icinde ds getirilir maddesini sozlesmene ekle. getirilmezse tum para iade edilir de. son olarak da vize randevusunu istersen sen de alabilirsin konsoloslugu arayarak. yani neden boyle birsey dediler anlamadim.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
@ozgursum dediği gibi daha ucuza firma var.500-550 dolara bu işi yapanlar var 900 dolar çok çok fazla.Onların öyle demesindeki sebep ds belgenin geç gelmesi durumunda topu vize randevu tarihine atmak için olabilir.Hele erken tarihte girersen yoğunlukta olmazki istediğin güne alabilirsin.
valla parani ayarlayabiliyorsan ocak ayinin sonuna kadar kaydol. subat sonu gibi vizeye gir ve al vizeni. ben 13 gunde getirtildigini biliyorum daha once yapanlardan. sen 2 hafta degil 1 ay sure ver![]()
Anlıyorum... Peki tavsiye edebileceğiniz bir firma varmı ilk olarak direk onlarla görüşsem?
bnde bu sene düşünüyorum ama geçen sene ki iş listesinden seçtiğim işlerin arasından en çok yapabileceğim her şeyiyle bana uygun bir iş buldum inşallah bu sene gelir Amusement Park/Theme
Park/Water Park tür ü işlerin iptali söz konusu olur mu anlayamadım gezici fuar yasaklandı ama su parkı eğlence parkı yasaklanmadı,, sizce bu işin iptali yüzde kaçtır ? şimdiden teşekkürler
tamam o zaman ben yanlış istihbarat almış olabilirim.. teşekkürler
Selamlar , bu forumda ikinci mesajım . Bu sene kısmet olursa bende WAT programına katılacağım , ingilizce pratik yapabileceğim arkadaşlar arıyorum..
English level : pre-intermediate.
ben bu yaz orta amerikaya gittiğim için 2013de okyanus kenarında bir eyalaete gitmek istiyorum ama bir arkadaşın işler sezonluk olur biter saat vermezler dediğini okudum.ben eylül sonununa kadar çalışmak istiyorum. aklımda maryland(DEEP CREEK MARİNA), florida(kenner),Hilton Head ve Daytona. iş listesinden seçtiğim işler bunlar ctesi mulakata gireceğim. buralarda eylül sonuna kadar çalışabilirmiyim? bi bayanın sorun çıkmadan çalışabileceği yerler mi?
ben hazırlıktım 80 üzerindeydi ilk iki track notum. bölümüne geçtiğinde 2.00 olması gerikiyor. bu yüzden vize iptalin olursa program ücretinden 250$ rını geri alamıyorsun sadece. vize reddi yediğin için.benim 2. gidişim olduğu için konsolosluğa gitmicekmişim bu sene pasoprtumu yollıcakmış şirketim
www.coldekiayi.blogspot.com beyler buradan bilgi alabilirsiniz. Tabi turkiswattan alinacak bilginin yanında pek bi şey sayilmaz ama olsun.
Konu gokhaann tarafından (10-12-2012 Saat 04:34 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar bugün ben de kaydoldum biraz geçte olsa fiyatı ise 1550dolar sizce fiyat nasıl??
Bence gayer iyi fiyat. Ben gecen sene 1500e yazilmistim. Bu seme bildigim kadariyla united towers 1675 istiyor. Hangi sirkete yazildin ?
ben newyorkta dönerken bi çocukla konuşmuştuk ortalamam 2nin altında ilk vize vermediler ikincide kendim ısrar ettim benle daha fazla ingilizce konuşun dedim. sonra baya konuştuk ingilizceme ikna olunca bana vize verdiler dedi.ingilizcene güveniyorsan sorun olmaz sanırım
Yarın ve cumartesi iş görüşmem var heycan yapıcam gibi ya
arkadaşlar ilk iş olarak Steel Pier - Atlantic City de Amusement Park işi geldi bunun hakkında bilgisi olan varmıdır?(saat başı 8.5 dolar konaklama yeri onlar tarafından ayarlanıcak iş tanımı ise Food & Beverage/Retail Sales/Customer Service)
Konu msb tarafından (09-12-2012 Saat 03:31 AM ) değiştirilmiştir.
Arkdaşlar 2008 de gitmiştim ve bu yıl master yapıyorum tekrardan gidiyorum. Ben New York eyaletindeydim gerçekten ilk yıl ideal bir eyalet tavsıye ederim.
sence bu işi kabul etmelimiyim ya da başka iş mi bekliyeyim bura hakkında bilgin varmı yada amusement park hakkına?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks