Tabiki sizi yönlendirirler iş seçerken.Olaki ilgilenmediler siz yüklenin o kadar para ödüyosunuz.Şirket sizle ing mülakat yapar zaten,sizin seviyenizi ölçer ve tercih sıranızı şöyle yaparsanız sizin için daha iyi olur gibi tavsiye verir.Mesela satıcılık gibi iyi seviye ing gerektiren bi işe ing iyi olanı yönlendirirler.Ama saat ücreti yüksek ve konaklaması düşük bi housekeeper işini herkes seçebilir.O tarz işler arz-talep mantığına göre seçilir.Ve fuar esnasında heyecanlanan olur sırasını veren olur uyanıklık yapıp iyi işlerin mülakatına önce girebilirseniz,sizden iyi ing bilen ama heyecanından konuşamayan kişilerin önüne geçersiniz.Ben böyle yapmıştım.Mülakatta 10. sıradaydım ama 3. olarak görüştüm ve işi kaptım.Housekeeper işiydi.Olayı anlatabilmişimdir umarım..
O konudan çok sanşlı bi firmadayım herşeyi yaptılar sağolsunlar . bugün bile skypedan yabancı hoca ile hangi işleri yapabilirim ing seviyeme göre belirledik ama ben orta amerika istiyorum türkün az oldugu bi yer olsun ayrıca ilk seçenege restaurant yazdı bakalım ne olucak görüşücez gene
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks