Agustos sonu Eylül başı yaklaşık 10 küsür tane tatil palnı yapmışızdır 1. planımız yaklaşık 12 bın kmlik bir amerika turuydu ama zamanımız kısıtlı oldugundan 15 gunde yetişmiyceginden ondan vazgectik ve ozaman 1 hafta batı 1 hafta dogu turu olsun bizim olsun diyip ucak bileti bakmaya başladım çok ucuz biletler buldum bulmasına ama gelin görünkü ne kredi kartı nede ordan cıkardıgım banka kartıyla bu biletleri alamadım günlük limitimiz 500$ mıs kartlarda ucak biletlerimiz 2 kişilik 630 dolardı sanırım illa beraber alıcaz bileti diye biletleri uzun zaman sonuna gene alamadık heryolu denememıze ragmen. [Paypal dahil]. sonra madem batıyı gezemiycez gzl bi dogu turu yapalım planımız suydu 14 gunluk bi suv kiralayıp new york boston niaga cleveland detroit chicago loısville charlotte mrytle beach virgiana beach atlantic city washington dc penslvania yapıp newyorka geri dönmek kolay değil new hamshire da işverenler arabalarını verip orda 100 millik yolda 2 kez ters yola girip 5 6 mil ters gittiğimiz olduki biz 3500 millik yoldan bahsediyoruzama kararlıydım bu planı yapıcaktık ya herru ya merru diyip planladıkdan sonra araba kiralamalarına bakmaya basladım. önumde 2 secenek vardı ya new hampshire dan kıralıycaz arabayı ny da bırakıcaz yada ny den alıp ny bırakmak basda hertzden alıyım hem nh vergisiz eyalet ucuz olur dıyıp nh dan araba bakdım 750 dolardı 2 haftalık chev ımpala ama biz bazı geceler hatta 14 gunluk tatılın 10 gununu araba da gecırmeyı planlamısdık malum para
ımpalada nasıl kalıcaktık derken bıgun evde reklamları ızlerken budgetın reklamını gordum suv araclar haftalık 139 dolar tmm dedım bu muekemmel ertesı gun kutuphaneye gıdıp ilk işim arba bakmakdı 139 dolarlık vergi cartu curtu dahıl haftalık 250 dolar 2 haftalık ıse 507 doalrdı cok guzeldı araba için hemen rezervasyon yaptırdım geriye artık beklemek kalmısdı
ve paraşarı olabıldıgınce bırıktırmek ordan burdan kısıp bırıktırmek
foto eklemeye calısayım biraz hep yazı yazı olmuyor
![]()
Bookmarks