Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anladim hocam 1.5 aya yakin bir travel zamanim olacak ona gore artik bakacam duruma gore katilabilirim bu turlara. California,Las vegas bittikten sonra chicago, new york, miami dusunuyorum ben de ama bakalim yapabilecek miyim? Tesekkur ettim hocam verdigin bilgiler icin....
New york tamamda Miami tavsiye etmiyorum..Adamlar öyle bir reklam yapmışki aklında hep cennet gibi bi mekan..nerdeee,sahili yosun dolu..Şezlong fiyatları uçmuş..Günlük 35 dolar..(2 sandalye 1 şemsiye) Yani gözünü seveyim Türkiyenin..Çocukluğum Erdemli,Kızkalesi,Susanoğlu,Narlıkuyu,Limonlu tarafında geçti.Ben oraları gördükten sonra daha başka bi sahile gitmem.Ben iyiki Amerikada dolu dolu tatil yapmışım diyorum.Tatilden sonra anladım gittiğimiz yerlerin sadece adı var..Ve içimdeki o "Amerikada tatil yapmak" hevesi de gitmiş oldu.Orda harcadığım uçak parası araba kirası parası otel parası yeme içme parasına Türkiyede kral gibi 2 ay tatil yapardım..Ki ben 12 gün tatil yaptım..Eğer düşünürsen sanada tavsiyem tatilini Türkiyede yap.Ama benim gibi içimde kalmasın dersen o ayrı tabi..