Bende LV LA ve SF gezisi için çok önceden plan yapmıştım..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Kazandığım paranın bi kısmını travela ayırabildim haliyle harcadığım o kadar zaman boşa gitti ve sadece LV'ı gezebildim 4 gün..Tabi plan yapmanın zararı olmaz ama plan yapıp o plana uyamayıncada sanki bişeyler eksik kalmış gibi oluyor..Gerçi ben Miami ve New york için vazgeçtim LA ve SF den..sizinde planınız değişebilir,amerikada arkadaşlarınız da tatil yapar sizde katılırsınız toplu gidince herşey daha ucuza gelir vs..Bence planı amerikadayken yapın..Hem 2 ay öncesinden rezervasyon yaparsanız tatil kampanyalarından faydalanırsınız.Birde şöyle bişey var mesela budget a üye oldunuz ve araba kirası için arama yaptınız.Hoşunuza gitmedi ve çıktınız diyelim..1 hafta sonra sizin aradığınız özellikte arabada size %20 offer sunuyorlar..Yani fake arama yapabilirsiniz tatil planı yapmaya başlamadan 2 hafta önce filan..Bu oteller içinde geçerli..Yani tatil zamanı yaklaştıkça kafanız çok karışacak ve plana uyamayabilirsiniz daha güzel fırsatları kaçırabilirsiniz..Ama görmeden olmaz dediğiniz yerler varsa onları demirbaş yaparsınız ve planınız onların etrafında şekillenir..Buda benim kendi düşüncem![]()
Bookmarks