@ozgurerdem1 hacı araba kirası cok ucuk yazmısın sankı 20 gunluk 1400 dolar dollar veya budget den bakarsan eger 1000 dolara 1 aylık araba cok rahat kiralandıgını gorebılırsın tabi aldıgın yer ve arabayı nereye bırakıcagında onemlı
@ozgurerdem1 hacı araba kirası cok ucuk yazmısın sankı 20 gunluk 1400 dolar dollar veya budget den bakarsan eger 1000 dolara 1 aylık araba cok rahat kiralandıgını gorebılırsın tabi aldıgın yer ve arabayı nereye bırakıcagında onemlı
FORZA ES-ES
dostum 20 günlük araba kirasını bizim kiraladığımız fiyat üzerinden çıkarttım yani pek gerçeği yansıtmamakta tabi. biz 13 günlük kiralamıştık arabayi onu günlüğe çevirip 20 ile çarptımbelli bir süreden sonra daha farklı indirimlerde uygulanıyor tabi ki. bu arada biz arabayı SAN DIEGO dan kiraladık ve çok firma dolaştık 25 yaş altı olduğumuz için fiyat daha fazla arttı tabi. (sanırım 250 $ eklemişlerdi üzerine) ... ayrıca kiralarken arabayı kullanıcak sürücü sayısı sürücü başı 30$ (3 sürücü idik) ve limit sınırı olmadan kiraladık . eğer limit sınırı ile araba kiralanırsa ve sürücü olarak 1 kişi yazdırılırsa daha uyguna gelir tabi. Bir de biz bu planı yaparken "ya bilmediğimiz ülkedeyiz sağlam araba alalım yolda falan kalırız nasıl uğraşıcaz olm" mantığıyla yola çıktık.
![]()
Araba kirasını ve otel fiyatlarını biraz daha aşağıya çekmek mümkün. zaten 25 yaş ve üzeriysen direk 200 250 $ aşağıya inmekte araba kirası. kiralanan oteller ise vasat ile orta kalite arasında sayabileceğimiz oteller. daha ucuz oteller bulmakta mümkün.
Eline saglik oncelikle.
Araba kirasi pahali biraz.
Otoparklar okadar tutmamisti bizim gittigimizde.
6 Flags'e gidilmeyebilir dedigin gibi.
Konaklamalar LA'in nerelerinde ayrintili yazsan daha iyi olur.
LV'de nerede konakladiniz?
Bilgilerini eklersek buraya cok daha guzel olur.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Beğenildiyse ne mutlu![]()
Bizim kiraladığımızdan ucuza bulunabilir tabi mümkün az önceki mesajda yazdım biraz daha detaylı. ikinci hesapladığım ise çok uçuk dökümanı güncelledim neden öyle olduğunuda yazdım. yani ikincisi dikkate alınmamalı tam olarak mevkiilerini hatırlamıyorum çok düşündüm ama bulamadım 1 sene olmak üzere nerdeyse. ama yakındık downtown civarındaydık hep. 5-10 dk idi arabayla. Las Vegas ta arkadaşım yaşıyordu onun evinde kaldık tam olarak yerini sorar öğrenirim ama pek bir faydası olmaz heralde![]()
otopark konusuna gelince otel otopark kirası için günlük 30$ aldı hatta diğer otellerde öyleydi zaten çevredeki otoparkların da çoğu öyle. bir kaç adet otopark bulmuştuk 10$ olan ama o kadar kötü mahallelerdeydi ki korktuk arabayı oraya bırakmaya. en sonunda şansımıza pazarlık yapmaya gittiğimiz otopark görevlisi Türk çıktı tüm günler için 20$ aldı bizden sağolsun.
biraz daha detaylandırırım dökümanı zamanım olunca.![]()
SF'de 60x2=120$ ceza yedik otopaktan.Orada sikinti oluyor da baska yerlerde yasamadik onu. LV'de Luxor'da kaldik. 3 kisi 180$ verdik 2 gece icin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks