Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Teton hakkında bilgisi olan?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hmm anladım teşekkürler. bakalım ne olacak. Ama doğal park olsun da , muhtemelen de otel işi olacak, bir zorluk çekmem umarım. Siz Wyoming le ilgili ne düşünüyorsunuz peki, yani gidilesi bir yer mi? Ben 3 ay boyunca yaşayacağım için doğayla içiçe bir yer olsun isterim nasıl olsa travel da gezilecek yerleri gezerim amerikanın diğer yerlerini yani Şehre uzak olması çok sıkıntı olmuş muydu sizin adınıza ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Açıkçası şehir falan yoktu En yakın kasaba 1.5 saat uzaklıktaydı.Tabi ücretsiz servisleri var kasabaya .Ama en azından marketler vardı.Tabi teknolojik olarak fazla birşey alamazsın ama giyim-yiyecek falan bulabilirsin.Ben kasabaya ilk zamanlar boş günlerimde giderdim,bir kaç kere gittikten sonra sıkıldım ,o andan sonra sadece banka için gitmişimdir bir kaç kere.Ama insanlar çok sıcaktır.En sevdiğim özelliği de bu.Oraya gidene kadar ben de doğa aşığı olduğumun farkına varamamıştım.Eğer doğayı seviyorsan ben git derim.Konaklama bedava,yemek haftada 70 dolar da olunca biraz cazip gelebilir.Zor seçim,kolay gelsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kalacak yer bedava bütün işçiler ortak dorm larda kalıyor herkes birbiriyle iç içe yani herkesi tanırsın muhabbetin olur yiyecek te arkadaşın dediği gibi 70 dolar haftalık. Para biriktirmek için uygun bir yer ben 4000 dolar kazandım net olarak işten işe değişir tabi busser olursan tip lerle birlikte 4000 den fazla kazanabilirsin 3 ayda. Ek iş yapmak çok kolay day off larında civardaki işlerde de çalışabilirsin. Araban varsa kralsın çünkü town a sadece shuttle larla ulaşım var onlarla da 1.5 saat sürüyo. Araba alırsın 1000 dolara takılırsın benzin zaten litresi 1 dolar.
    Happiness Only Real When Shared

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet baya biraz zor olacak busser nedir? Gezmeye yer olmayınca çok birikiyor demek para travel da nasıl olsa gezeceğim fikri bir dayanma gücü veriyordur tahminimce

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bildiğimiz komi işte garson yardımcısı, garsonlar genelde Amerikalı oluyor. Sende onun ayak işlerini yapıyosun tabak falan taşıyosun senin tip ini garson veriyor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hmm anladım teşekkürler bayağı bir şey öğrendim , çok yardımcı oldu sağolun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben tekrar gideceğim bu sene wyoming e sen kaydını yaptırdın mı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kayıt yaptırdım ama henüz iş listesi gelmemiş o yüzden belli değil benim ama istediğim iş o, siz bir daha gideceğiniz için öyle bir durum söz konusu değil işvereninize mail atıp olacak sanırım değil mi? Geçen yıl iş fuarlarından birinde mi bu işi aldınız ? Hangi fuara geldi ya da skype la mı oldu işverenle görüşme?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

xcanowarx/
    Ben de daha iyi bir iş bulamazsam tekrar wyominge gidicem,ikinci kez gitmenin de bazı avantajları var ama saatlik ücret ne kadar oluyor?Daha özel şeyler var mı ikinci kez çalışacak olanlara?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben saatlik ücreti bilmiyorum ama, aynı yere gidersen yapman gereken şey işverenine mail atıp yeniden orada çalışmak istediğini söylemek. Ve aynı yerde çalışacağın için ilk senende olduğu kadar çok masraf etmiyorsun diye bilyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yeashIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kayıt yaptırdım ama henüz iş listesi gelmemiş o yüzden belli değil benim ama istediğim iş o, siz bir daha gideceğiniz için öyle bir durum söz konusu değil işvereninize mail atıp olacak sanırım değil mi? Geçen yıl iş fuarlarından birinde mi bu işi aldınız ? Hangi fuara geldi ya da skype la mı oldu işverenle görüşme?

ben sadece şirkete ücretinin yarısını vereceğim 750 dolar civarında o da Amerika daki sponsor için (ciee). istanbulda ocak ayında iş fuarında almıştım bu işi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı megacracker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xcanowarx/
    Ben de daha iyi bir iş bulamazsam tekrar wyominge gidicem,ikinci kez gitmenin de bazı avantajları var ama saatlik ücret ne kadar oluyor?Daha özel şeyler var mı ikinci kez çalışacak olanlara?

0.25 cent zam geliyor sadece 8 dolarsa 8.25 olur saatlik ücretin tabi sana da bağlı. çalıştığın süre zarfında manager inle konuşup 9 dolar isteyebilirsin iyi çalışıyosan benim arkadaşlarım yapmıştı ve alıyolardı 9 dolar saat başı.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şirketim Ocak ayındaki fuara gelmemiş demişti bunu öğrendiğim iyi oldu self recruitment olayından badsettiler bir de bu gün,eğer istediğiniz işin iş vereninden işe alındı onay belgesi alırsan da olur gibisinden bir şey yani, tam da anlamadım ama siz ne olarak çalışmıştınız gtlc de ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynen ,ocak ayında değildi yanlış hatırlamıyorsam 4 şubat ya da 4 mart fuarına gelmişlerdi.İlk kez gidiyorsan self yapamazsın bu arada.Self demek ,gitmeden amerikadaki işvereninle iletişime geçip sana iş formunu imzalatıp göndermesini sağlayarak olur.Yani self placement ile şirket sana yardımcı olmaz,iş fuarına katılamazsın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben line cook olarak çalışmıştım. ayrılmadan önce soruyolar zaten bir daha gelmek istiyo musun diye ben evet demiştim işveren benimle iletişime geçeceğini sölemişti.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hmm anladım mail gelmiş şimdi baktım, 21 aralıktaki iş fuarına gtlc de exanterra da geliyormuş

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyiymiş

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tABİ NE KADAR DOĞRU BİLEMEDİM ŞİMDİ

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)