Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: geleceklere ve gelmeyi düşünenlere -Virginia Beach-

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart geleceklere ve gelmeyi düşünenlere -Virginia Beach-

arkadaşlar size en çok sunulan seçeneklerden biride muhtemelen virgşnşa beach olacaktır.United towersla geliyosanız kesin olacaktır ve gelme ihtimaliniz %70 den aşağı değildir. Ne yzıkki öyle...
    Şimdi eğer siz diliniz geliştirme için geliyosanız sakın tercihiniz bu yönde olmasın yazık günah o kadar para veriyosunuz.ha hiç gelişmezmi evet gelişir ama şunu bilin housekeeping olacaksınız ve gün boyunca yalnız başıonıza oda temizleyeceksiniz şansınız varsa yabancı birine yardım edersiniz yoksa yanınıza fazladan bi türk arkadaş verirler öyle takılmaya devam edersiniz.Durum böyle zaten kalacağınız yerde mutlaka Türk olur,olmadı iş yerinden tanışırsınız onlarla takılırsınız odamı olmadı mc e gidersiniz 7 elevenda denk gelir bisiklet jazasında çarpılan yada çarğtığınız olur... mutlaka olur gelmeyin en çok türk var burada ha diyosanız 5 arkadaş eğlenmeye gidicez o zamn olur geldiğin ing. pek bişi katamadan gidrsin şansın iyiyse çok nadir oluyodur türklerin çalışmadığı bi yerde iş bulursun ki henüz öyle biyer görmedim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ali tavsiyelerin işin sağol Senin iş nasıl ayarlandı UT Sheraton'a, Marriott'a öğrenci göndermekle övünürken sen nasıl bi otele housekeeper olarak düştün

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wat giden öğrenciler ya dil içi yada paran için gider ben mesala dil için gitn-mek istyorum. Turistik bir yerde calşsan mesala atlan city gibi yinede mi gelişmez?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ali sana katılıyrm ben de norfolktayım lanet olsn houskeeperım aynen katılıyrm merve hasan ve dıger turk arkdslarla cok gusel turkcemızı gelıstıryz alah kahretmesn boyle workunu da travbelını da zaten bıletı de nynls almısım ya norfolktan uccam yada ny ya gıdıp gerı gelıp gene burdan uccam lanet olsn ny yı gormeden gıtmem ben ya
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler bayanlar para yapmak ve dıl gewlıstırmek ıcın en ıyı yer provincetown gay lesbıan cogunlukta ama turk hıc yok para bol ıs bol bahşiş bol
    ben bir malım gençlerrr

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı ozycanist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bayanlar para yapmak ve dıl gewlıstırmek ıcın en ıyı yer provincetown gay lesbıan cogunlukta ama turk hıc yok para bol ıs bol bahşiş bol
    lezbiyenden zarar gelmezde gaylere dikkat
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı SYSOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali tavsiyelerin işin sağol Senin iş nasıl ayarlandı UT Sheraton'a, Marriott'a öğrenci göndermekle övünürken sen nasıl bi otele housekeeper olarak düştün
    zaten ben sheratonda houseman olarak çalışıyorum marriotlardan mutlu olanda görmedim bu otellerin hepsini ut almış yaklaşık 250 öğrenci var diye biliyrum çoğu türk ne para var ne dil gelmeyin sakın söliim yani zaten size diretirler bana hiç bi yer kalmadı bahanesi sundular zorunlu geldim yoksa bnde gelmezdim yaniut ı öğrenmek için buradaki insanlara sorman lazım seni karşılayan birisi var evet ama hiç bi iş yapmıo bi social securty e yardımcı oluyo bide kalacak yer için ama artırmada yok öle burası var diyo başka yer yok diyo hani bilmediğin yer kalıyo insan biz ilk ay haftalık 105 dolarlık yerde kaldık şimdi oradan çıktık aylık 275 dolara ev bulduk ...
    aynen filmmaker.... ben şanslıyım allahtan 2 jamaikalıyla çalışıom gelişmiyo pekde olsun yabancı yabancıdır ozanın dediği yeri duymadım matatorada katılıyorm guy olmadığı sürece sorun yok

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar size en çok sunulan seçeneklerden biride muhtemelen virgşnşa beach olacaktır.United towersla geliyosanız kesin olacaktır ve gelme ihtimaliniz %70 den aşağı değildir. Ne yzıkki öyle...
    Şimdi eğer siz diliniz geliştirme için geliyosanız sakın tercihiniz bu yönde olmasın yazık günah o kadar para veriyosunuz.ha hiç gelişmezmi evet gelişir ama şunu bilin housekeeping olacaksınız ve gün boyunca yalnız başıonıza oda temizleyeceksiniz şansınız varsa yabancı birine yardım edersiniz yoksa yanınıza fazladan bi türk arkadaş verirler öyle takılmaya devam edersiniz.Durum böyle zaten kalacağınız yerde mutlaka Türk olur,olmadı iş yerinden tanışırsınız onlarla takılırsınız odamı olmadı mc e gidersiniz 7 elevenda denk gelir bisiklet jazasında çarpılan yada çarğtığınız olur... mutlaka olur gelmeyin en çok türk var burada ha diyosanız 5 arkadaş eğlenmeye gidicez o zamn olur geldiğin ing. pek bişi katamadan gidrsin şansın iyiyse çok nadir oluyodur türklerin çalışmadığı bi yerde iş bulursun ki henüz öyle biyer görmedim
    vay be housekeeper olmadgım ıcın sırketle kavga ettım hayal kırıklıgı ıcınde ıstemedıgım bır ıs ıcın gıtmıstım abdye ve sımdı bakıyorum da ıyıkı olmamısım.Mc donalds ısı cok basıttı sadece 8 saat ayakta durmak yordu benı 1ay mutfakta sandıvıc yaparak ve grıllde son 2 ayda lobby denılen kısımda sadece masaların uzerını sılerek gectı musterıler ıle gunboyunca sohbet edebılme ımkanı ve bırlıkte calısıtıgımız lıselı abdlı ogrencılerle bırlıkte calısmak ve sohbet edebılmek ve ılk ay tek Turk ogrencı bendım Mc donaldsta dıgerı sonradan geldı herkes ybncıydı konusmak zorundaydım...ıstedıgım gıbı kazanamadım belkı ama dılım cok gelıstı ve sıkıcı ve agır bır yaz olmadı benım ıcın..son ıkı ay 4 gun calısıp 3 gun tatıl yapıyodum..dılım cok gelıstı derken benım gıbı dusuk sevıyede olanlar ıcın orta sevıyeye cıkmasına yrdmcı oldu..dılı zaten ıyı olanlar ıcın fazla katkı yapacagını sanmıyorum..Turkıyeye donuste bır de gecemedgım hazırlık sınavını da gecmek butun bunların hedıyesıydı
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu bilgiler iyi oldu sirketler genelde bizim gibi turizm ogrencilerine housekeeping isleri sunuyorlar sizin icin en iyisi bu bahanesiyle

housekeeping mi yok abi ben almayim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be housekeeper olmadgım ıcın sırketle kavga ettım hayal kırıklıgı ıcınde ıstemedıgım bır ıs ıcın gıtmıstım abdye ve sımdı bakıyorum da ıyıkı olmamısım.Mc donalds ısı cok basıttı sadece 8 saat ayakta durmak yordu benı 1ay mutfakta sandıvıc yaparak ve grıllde son 2 ayda lobby denılen kısımda sadece masaların uzerını sılerek gectı musterıler ıle gunboyunca sohbet edebılme ımkanı ve bırlıkte calısıtıgımız lıselı abdlı ogrencılerle bırlıkte calısmak ve sohbet edebılmek ve ılk ay tek Turk ogrencı bendım Mc donaldsta dıgerı sonradan geldı herkes ybncıydı konusmak zorundaydım...ıstedıgım gıbı kazanamadım belkı ama dılım cok gelıstı ve sıkıcı ve agır bır yaz olmadı benım ıcın..son ıkı ay 4 gun calısıp 3 gun tatıl yapıyodum..dılım cok gelıstı derken benım gıbı dusuk sevıyede olanlar ıcın orta sevıyeye cıkmasına yrdmcı oldu..dılı zaten ıyı olanlar ıcın fazla katkı yapacagını sanmıyorum..Turkıyeye donuste bır de gecemedgım hazırlık sınavını da gecmek butun bunların hedıyesıydı
    kaç kere gittik mc e almadılar eleman fazlaymış ama dediğim gbi yani iyiki gelmemişin iyiki housekeeper olmamışın sevindim adına...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı makukula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bilgiler iyi oldu sirketler genelde bizim gibi turizm ogrencilerine housekeeping isleri sunuyorlar sizin icin en iyisi bu bahanesiyle

housekeeping mi yok abi ben almayim
    çok var turizm öğrencisi onlar için iyi olabilir hani sonuçta experience olarak gösterirsin sherotonda çalışıyrum ben çalışan için son derece güzel referans olabilir turizm için birde amerikada yapmışın bu işi birçok kişinin önünde olur cv in ama dil için geliyosan hiç bi işe yaramıyo sosyal çevre yapın derlerde nereye yapıon oda o kadar klay değil yani illa olur çok gezersen disco bar ama tanışacağın türk genelde fazla oluyo

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Log In | Facebook

Virginia Beach'a gitcekler için bir grup kurduk gelicekleri gruba beklerim

şimdiden herkese iyi bir wat sezonu dilerim bol eğlenceler (:

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

öhhhömm Ali
    housekeeperlıkta dil yeterince gelişmez doğru. Ama günün 7 saatinden geriye kalan 17 saat daha var. Önemli olan onu işe yarar bir şekilde geçirmek

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkurler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)