Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wyoming Mc Donalds

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Wyoming Mc Donalds

Bugun wat firmasindan wyomingden iki tane is teklifi verdiler fast food Mc donalds da. Biri saatlik 8 digeri ise 7.75 dolar barinma ucreti ise

8 dolarlik icin aylik 350 dolar 35 dolar deposit
    7.75 dolarlik is icin ise 250 dolar + 300 dolar deposit

haftada ise 35-40 saat ortalama is diyor.

Hesapladimda bu sekilde haftada 300 dolara yakin bir para kazanmis oluyorum bu kosullar icin ne diyorsunuz arkadaslar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

cok siradan bir is genelde iyi isler kalmadiginda ogrencilerin gittigi is orneklerinden daha iyisi bulunabilir daha erken yani..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Benim mc donalds gibi ozel bir niyetim yok firmaya sadece bilgi almak icin mail attim ve onlarda bana bu iki isi yolladi benim icin is farketmez sadece para biriktirebilecegim ve kazanabilecegim extra saat alabilecegim bir is olsun istiyorum fakat tecrubesizim tavsiyelerinizle yardimci olabilirseniZ cok sevinirm

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sen elde ettigin is turlerini ogren mevcut konu varsa ona bak iyi arastir eger mevcut bir konu yoksa bu sekilde bir konu ac illaki yorum yapilir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ilgi icin tesekkur ederim birde j1-f1 vize degisimi yapip watdan dil okuluna gecis yapabilmis birisini bulabilsem tadindan yenmeyecek

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Ganyotcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilgi icin tesekkur ederim birde j1-f1 vize degisimi yapip watdan dil okuluna gecis yapabilmis birisini bulabilsem tadindan yenmeyecek
    ya tamam sana birini yonlendiricem sen sakin ol ugur dedginin yanind bir de konaklama ucreti olmayan otel isleri var. yemek ya da konaklama bedava ya da ikisi birden bedava isler oluyor bunlari bulabilirsin saatlik ucret yuksek olmasa bile harcamalarin cok dusecegi icin para biriktirme olanagin artar..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ozgur vallahi bu j-1 f-1 konusunda yardimci olursan cok sevinirim bilgiler icin saol ayni sekilde ugur sanada tesekkurler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

@ozgursum dediği gibi mcsonalds işleri sona kalan işlerdir.çok para kazanamazsın..amacın para kazanmaksa mcdonalds sana göre değil.Eskiden ipler wat adayındaydı öğrenciyi kapmak için iyi işler sıralanıyordu hemen şimdi ön kayıt olmadan işleri göstermiyorlar..Saat ücreti 9 ve üstü olan işleri tercih et.Bulabilirsen 11-13 dolarlık işler vardı geçen yıl bu yılda olur onları araştır istersen..Sonra o şirketlerle konuş istersen direk..Bu iş elinizde varsa kayıt olacam gibisinden..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Rica ederimde Özgürün dediği gibi f1 için çok çok erken.O işide Türkiyeye döndükten sonra yap.İlerde iş icabı amerikaya gitmen gerekir vize alamazsın geleceğini yakma

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tamam halledicem :P

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

forumda baska bir arkadas buyukelcilik gorevilisiyle bu konu hakkinda yaptigi gorusmenin bir kopyasini yayinlamisti orada gorevli vize degerlendirilirken o an ki durumunuza bakilir ve bu konuda bir problem yasanmaz tarzi birseyler demis.
    Aslinda amacim dil okulu olayini tam olarak ogrenip calisagim lokasyonuda ona gore belirlemek hem dil okulu esnasindada part time da olsa calims olurum diye

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

forumda baska bir arkadas buyukelcilik gorevilisiyle bu konu hakkinda yaptigi gorusmenin bir kopyasini yayinlamisti orada gorevli vize degerlendirilirken o an ki durumunuza bakilir ve bu konuda bir problem yasanmaz tarzi birseyler demis.
    Aslinda amacim dil okulu olayini tam olarak ogrenip calisagim lokasyonuda ona gore belirlemek hem dil okulu esnasindada part time da olsa calims olurum diye
    bu konuda yanlis bilgiye sahipsin. eger orda cevirirsen Turkiye ye dondukten sonra bir daha vize alamazsin..belki milyon dolarlarin olursa bi ihtimal

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Diyelimki sana vize verdiler amerikaya girişte gümrük polisleri seni sorgular.Ben 2010 da Türkiyeye erken dönmek zorunda kaldım.Ağustos ortasında döndüm.2012 yazında gümrükte polis bi toplantı salonu gibi bi odaya aldı 1.5 saat bekletti.Sen erken dönmüşsün neden böyle bişey yaptın dedi anlattım durumu,sonra işverinini mağdur bırakmışsın dedi,ki izin alıp geldim..Beni kurtaran tek şey aynı iş yerine gidiyor olmamdı.Ve burdan giderken kimsenin önemsemediği uçak gidiş-dönüş biletinin çıktısıydı. Mağdur etmiş olsam tekrar kabul etmezlerdi dedim sonra her şeyi didik didik aradılar..Ben erken geldim sorun oldu,geç kalsam ne olurdu bilmiyorum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bu işi önermem,bir kasabada çalışacaksın büyük ihtimal ama 1 hafta sonra sıkıalcağından eminim.Eğer mcdonalds işlerine özel bir ilgin yoksa başka seçeneklere yönel derim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Vay canina ya bilgi icin cok tesekkur ederim ugur. Yani bu isi yapacaksan bir daha amerikaya gidememeyi goze al diyorsun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Vay canina ya bilgi icin cok tesekkur ederim ugur. Yani bu isi yapacaksan bir daha amerikaya gidememeyi goze al diyorsun
    Yapacaksan Türkiyede yap diyorum hiçbişeyi riske atma

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aga ugur cok olumlu bakarak soylemis sana sen amerikada vizeni degistirdiginde senin pasaportuna yeni vize basmiyorlar sadece abd de yasal olarak kalmani saglayan bir a4 kagida basilmis bir nevi izin belgesi veriyorlar. amerikadan ciktigin anda geri donmek icin pasaportuna basilmis gecerli bir vize olmasi gerekiyor. o kagidin gecerliligi gumruk giris cikislarda yoktur. bu durumda turkiyede yeniden vize basvurusu yapman lazim. cunku o kagidin gecerliligi yok ve pasaportuna vize yapistirman gerekiyor. iste can alici nokta o .o vizeyi alma ihtimalin %1 in bile altinda. mucize olmasi lazim. cunku sen adamlari kandirdin daha once. bundan dolayi ugur da ben de diyoruz ki wat a git orda okul bul kaydol okula 1 20 belgeni al cunku bu ogrenci vizesi icin sart olan bir belge sonra zaman kayetmek istemiyosan amerikadan donmeden telefonla vize randevusu al bi tarihe ve o belgelerinle beraber turkiyede vizeye gir al vizeni geri don. bunu benim arkadasim yapti 1 hafta kaldi sadece turkiyede hemen geri dondu. ama pasaportuna vize basitrmis oldu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)