Sgb Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim hepinize başarılar diliyorum. Ben hala Amerika'dayım. Ciddi anlamda çok zor bir wat geçirdim. Forumu kullananlardan her kim Galveston'a geldiyse bu sene benim gibi şikayetçidir. Lifeguard olayında benim arkadaşlarım çalıştı. burası yaz boyunca 40 ve üstünde sıcaklıktaydı. Hergün güneş altında 12 saat havuz kenarında oturdular. Sıcakla aranız yoksa sakın güney bölgeleri tercih etmeyin. Çünkü bu bölgeler sezonluk işlerle dolu o yüzden ağustos sonunu bile tam bulmadan bir çok insana saat vermiyorlar. Çoğu yer sadece haftada 3 yada 4 gün açık kalıyor insanlar para kazanamıyor. Malum travelları da istedikleri gibi geçmiyor. Bana sorarsanız new york yada los angeles civarından iş seçin. Örneğin new york civarında iş seçerseniz, iş zamanında o bölgeleri de gezersiniz travel bölümünü batı yakasında yapar ve ordan dönüş bileti alarak amerikanın en güzel şehirlerini görmüş olursunuz. Bu bölgeler elbette ki pahalı, kimi şeylerde çok pahalı. Para konusunda üst beklentileriniz kesinlikle olmasın çünkü hayal kırıklığı yaşarsınız. Tek bir işte çalışıp ciddi meblağlar elde edemezsiniz. 2. hatta 3. işler için her zaman şansınız olur yeter ki çekingen davranmayın. Ben 3 işte birden çalıştım bütün yaz boyunca, çok zorlandım ama değdi. Her anlamda çok iyi bir alışveriş yaptım salı günü de travela başlıcam. Her zaman yardımcı olur, bilgilendiririm, mesaj atmanız yeterli. Şunu da asla unutmayın ki burası Amerika ve siz burada ucuz işçi olarak çalışacaksınız. İş anlamında neyi seçerseniz seçin fazla beklentiniz olmasın.
Bookmarks